Landal Drentse Lagune

TIP: nieuw en luxe vakantiepark in Drenthe
Landal Drentse Lagune
Geschreven op:

Liefhebbers van mooie vakantieparken opgelet… Landal is namelijk bezig met véél nieuwe parken! Zo ook Landal Drentse Lagune. Dit Landal vakantiepark wordt een luxe park bij het Brinkdorp Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe. In totaal komen er 114 vakantiewoningen, die allemaal comfortabel worden ingericht.

 

Landal Drentse Lagune – Vakantiewoningen

Als je op zoek bent naar een vakantie met een luxe uitvalbasis, dan ben je bij Landal Drentse Lagune aan het goede adres. De 114 vakantiewoningen zijn vrijstaand en hebben allemaal een groot, eigen perceel. Daarnaast hebben alle huisjes de beschikking over een stukje privé strand en een fraai uitzicht over het water. De vakantiewoningen worden beschikbaar van groepen van 4 personen tot en met 24 personen. Uiteraard kun je ook met z’n tweetjes in een 4-persoons bungalow overnachten.

De woning voor 6 personen en meer krijgen allemaal de beschikking over minimaal twee badkamers en meerdere slaapkamers.

Landal Drentse Lagune

 

Landal Drentse Lagune – Het park

Je zult je niet snel gaan vervelen op Landal Drentse Lagune. Verspreid over het park komen speeltoestellen, vissteigers, duinpannen en een vogelkijkhut. Voor alle leeftijden is het een groot plezier om op dit Landal vakantiepark te verblijven.

Naast de vakantiewoningen komt er ook een ontvangstreceptie, een Beachclub-restaurant met zonneterras, een overdekt zwembad, overdekte speelruimte met klimwand en uitdagende spellen en parkshop. Bij Landal Drentse Lagune komt waterpret op nummer 1 te staan. Je kunt er straks o.a. zwemmen vanaf het eigen zandstrand, kanoën, suppen of waterfietsen.

 

Landal Drentse Lagune – De omgeving

Landal Drentse Lagune ligt midden in het prachtige Midden-Drenthe, vlak bij drie Nationale Natuurparken, namelijk: Nationaal Park Drents-Friese Wold, Aekingerbroek en Aekingerzand of Dwingelderveld.

Rondom het vakantiepark ligt meer dan 1700 kilometer aan fietspad en wandelpaden. Willen jullie een historische bezienswaardigheid bezoeken? Dan is een bezoekje aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork aan te raden.

 

Meer nieuwe Landal vakantieparken

Landal is op dit moment veel nieuwe vakantieparken aan het bouwen. Andere nieuwe vakantieparken zijn:

Meer Landal?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.