Liefhebbers van mooie vakantieparken opgelet… Landal is namelijk bezig met véél nieuwe parken! Zo ook Landal Drentse Lagune. Dit Landal vakantiepark wordt een luxe park bij het Brinkdorp Westerbork in de gemeente Midden-Drenthe. In totaal komen er 114 vakantiewoningen, die allemaal comfortabel worden ingericht.

 

Landal Drentse Lagune – Vakantiewoningen

Als je op zoek bent naar een vakantie met een luxe uitvalbasis, dan ben je bij Landal Drentse Lagune aan het goede adres. De 114 vakantiewoningen zijn vrijstaand en hebben allemaal een groot, eigen perceel. Daarnaast hebben alle huisjes de beschikking over een stukje privé strand en een fraai uitzicht over het water. De vakantiewoningen worden beschikbaar van groepen van 4 personen tot en met 24 personen. Uiteraard kun je ook met z'n tweetjes in een 4-persoons bungalow overnachten.

De woning voor 6 personen en meer krijgen allemaal de beschikking over minimaal twee badkamers en meerdere slaapkamers.

Landal Drentse Lagune

 

Landal Drentse Lagune – Het park

Je zult je niet snel gaan vervelen op Landal Drentse Lagune. Verspreid over het park komen speeltoestellen, vissteigers, duinpannen en een vogelkijkhut. Voor alle leeftijden is het een groot plezier om op dit Landal vakantiepark te verblijven.

Naast de vakantiewoningen komt er ook een ontvangstreceptie, een Beachclub-restaurant met zonneterras, een overdekt zwembad, overdekte speelruimte met klimwand en uitdagende spellen en parkshop. Bij Landal Drentse Lagune komt waterpret op nummer 1 te staan. Je kunt er straks o.a. zwemmen vanaf het eigen zandstrand, kanoën, suppen of waterfietsen.

 

Landal Drentse Lagune – De omgeving

Landal Drentse Lagune ligt midden in het prachtige Midden-Drenthe, vlak bij drie Nationale Natuurparken, namelijk: Nationaal Park Drents-Friese Wold, Aekingerbroek en Aekingerzand of Dwingelderveld.

Rondom het vakantiepark ligt meer dan 1700 kilometer aan fietspad en wandelpaden. Willen jullie een historische bezienswaardigheid bezoeken? Dan is een bezoekje aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork aan te raden.

 

Meer nieuwe Landal vakantieparken

Landal is op dit moment veel nieuwe vakantieparken aan het bouwen. Andere nieuwe vakantieparken zijn:

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter