Landal Berger Duinen aanbiedingen

Nieuw luxe vakantiepark Nederland
Geschreven op:

Wij vieren graag onze vakantie aan de Nederlandse kust… Heerlijk een paar dagen uitwaaien en drankjes drinken in één van de vele strandtenten. Wij zijn dan ook erg blij om te horen dat er weer een nieuw luxe Landal park in de duinen wordt gebouwd. Het nieuwe Landal park gaat Landal Berger Duinen heten en het wordt een luxe uitvalbasis voor jullie vakantie bij Schoorl. Ben je benieuwd naar de huisjes en faciliteiten van Landal Berger Duinen? Lees dan snel verder…

 

Landal Berger Duinen – Locatie

Op steenworp afstand van het gezellige centrum van Schoorl én tegen de Schroolse Duinen aan komt het luxe Landal Berger Duinen. Dit vakantiepark is de ideale locatie voor wie houdt van strandwandelingen, gezellige uitjes en een luxe verblijf. Het duingebied bij Landal Berger Duinen is opgenomen in het uitgestrekte fietsroutenetwerk van de Brede Duinenroute; dus je kunt hier prachtig in de omgeving fietsen. Vind je het leuk om dorpjes en steden te bezoeken? Historische plaatsen Alkmaar, Hoorn of zelfs Amsterdam zijn dicht in de buurt van dit nieuwe Landal park.

 

Landal Berger Duinen – Vakantiewoningen

In totaal krijgt Landal Berger Duinen 72 luxe vakantiewoningen. Deze vakantiewoningen worden allemaal in de stijl van de huizen in deze regio’s gebouwd. Denk aan mooie witte woningen met rieten daken… De huisjes worden in drie uitvoeringen gebouwd:

  1. Comfort huisjes
  2. Luxe huisjes
  3. Extra luxe huisjes

Vooral de extra luxe uitvoering vinden wij erg interessant. Deze uitgebreide woningen krijgen namelijk de beschikking over wellnessfaciliteiten zoals een loungebath (incl. buitenhaard).

 

Landal Berger Duinen – Faciliteiten op het vakantiepark

Uiteraard wordt ook het vakantiepark zelf erg comfortabel. Zo kun je straks op Landal Berger Duinen o.a. een receptie, minimarkt en fietsverhuur vinden. Wij verwachten dat er ook een restaurant en zwembad komt, maar dit heeft Landal nog niet bekendgemaakt. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom de faciliteiten op Landal Berger Duinen!

 

Meer nieuwe Landal vakantieparken

Landal is op dit moment veel nieuwe vakantieparken aan het bouwen. Andere nieuwe vakantieparken zijn:

Meer Landal blogs?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.