Landal Forest Village

Nieuw super-de-luxe vakantiepark in Noord-Brabant
Landal Forest Village
Geschreven op:

Landal Forest Village is hét nieuwe vakantiepark in het Noord-Brabantse Luyksgestel. Hier wordt al lange tijd over gedroomd… En het zit er nu echt bijna aan te komen! Het luxe Landal Forest Village wordt een hoogwaardig vakantiepark met maar liefst 340 prachtige vakantiewoningen. Dit park wordt de uitkomst voor een luxe vakantie in eigen land.

Op deze pagina ontdek je direct welke soort huisjes je kunt boeken, wat er allemaal te doen is op Landal Forest Village en wanneer het park exact opengaat.

 

Landal Forest Village – Ligging & Omgeving

Wij zijn nu al fan van het mooie Landal Forest Village! De naam van het nieuwe Landal park verklapt natuurlijk al een beetje wat we kunnen verwachten… Landal Forest Village ligt in een populair natuurgebied in Noord-Brabant. Vanuit het vakantiepark kunnen jullie gemakkelijk de prachtige natuur en de rust van de regio rondom Luyksgestel ontdekken. Ook ligt het park in de buurt van gezellige steden zoals Eindhoven, Valkenswaard en Weert. Hier kunnen jullie gezellig een dagje struinen, shoppen of natuurlijk heerlijk uit eten.

Omdat het park op de grens bij België ligt, is een dagje naar onze zuiderburen ook leuk om te doen. Net over de grens vind je leuke plaatsen en prachtige natuurgebieden.

 

Vakantiehuisjes op Landal Forest Village

In totaal bouwt Landal 340 prachtige vakantiewoningen op Landal Forest Village. Bij deze woningen komt comfort, natuur, rust en ruimte centraal te staan. Jullie hebben de keuze uit drie verschillende Landal vakantiewoning types:

  • Comfort
  • Luxe
  • Extra luxe

De vakantiewoningen worden beschikbaar vanaf 2 personen tot en met groepen van 20 personen. Keuze genoeg dus! Daarnaast komen er ook speciale bungalows voor families en bungalows die extra toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.

 

Landal Forest Village – Algemene voorzieningen

Landal Forest Village krijgt een bijzonder cirkelvormig hoofdgebouw (zie foto) en daarnaast kunnen jullie in ieder geval gebruik gaan maken van de receptie, shop, fietsverhuur, luxe wellness, indoor speelparadijs, een zwembad en het Orangerie-restaurant. Een divers, luxe en compleet vakantiepark voor het hele gezin!

 

Landal korting scoren?

Wist je dat we naast schrijven over de nieuwste vakantieparken van Landal, ook elke dag op zoek gaan naar de beste Landal kortingen en acties? Op onze Landal korting pagina ontdek je direct de laatste deals. We selecteren altijd verschillende huisjes en parken in Nederland, maar ook in België en Duitsland.

 

Landal Forest Village

 

Meer nieuwe Landal parken in Nederland

Wist je dat Landal op dit moment nog veel meer nieuwe parken aan het bouwen is? Veel parken worden luxe, duurzaam en breed opgezet. Nu we allemaal steeds meer snakken naar een vakantie in eigen land, is dit een welkome verrassing. Meer lezen over de nieuwe parken? Klik dan op de naam van het nieuwe park:

Meer Landal?

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.