Goedkope vakantie ST Maarten

Goedkope vakantie Sint Maarten

Wil je goedkoop naar Sint Maarten in 2024? Met vakantiedealz ontdek je eenvoudig super voordelige aanbiedingen richting St. Maarten. Wat dacht je van een goedkope vakantie naar Philipsburg of Maho Bay? Of je nu op zoek bent naar een last minute of een all inclusive aanbieding, je ontdekt de goedkoopste Sint Maarten deals op vakantiedealz.

Bekijk direct de beste deals bij onze partners

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer over goedkope vakanties naar St. Maarten

Als je een goedkope vakantie wilt boeken naar Sint Maarten, dan kun je je eerst afvragen of je een aanbieding zoekt naar een specifieke regio of stad. De meest bekende plaatsen van Sint Maarten (Caribbean) zijn Maho Bay, Philipsburg en Orient Bay. Hoewel Sint Maarten een klein eiland is, heeft het maar liefst 37 verschillende stranden, waarvan de meest bekende in Orient Bay. Wanneer jullie op zoek zijn naar een vakantiebestemming waar jullie kunnen ontspannen en genieten van het mooie weer is St. Maarten erg aan te raden! Kijk hierboven voor goedkope vakantie aanbiedingen voor Sint Maarten, of klik direct door om alleen de goedkope St. Maarten last minute & all inclusive Sint Maarten aanbiedingen te zien.

Beste reistijd van St. Maarten

Wanneer je voor ruim 9 uur het vliegtijd in stapt, dan wil je natuurlijk wel een lekker zonnetje en een fijne temperatuur… In principe is de temperatuur het gehele jaar perfect (tussen de 25 en 30 graden). Maar, wel zijn er maanden waarbij het meer regent. De beste maanden om Sint Maarten te bezoeken zijn van november tot en met juni. In de zomermaanden heb je meer kans op regen. In september 2017 is het eiland door storm Irma getroffen. Gelukkig zijn ze hier inmiddels al redelijk van hersteld!

Sint Maarten: het Franse deel & Nederlandse deel

Wist je dat Sint Maarten officieel uit twee verschillende delen bestaat? De helft van het eiland behoort tot Nederlands St. Maarten en het andere deel bij Frans St. Maarten. Maar, de twee officiële talen op het eiland zijn Engels en Nederlands. Niet helemaal wat je erbij verwacht, toch? Ook een grapje feitje: je Nederlandse internet is gewoon geldig op het Nederlandse deel. Rijd je met je auto of de scooter naar het Franse deel, dan is je internet niet meer te gebruiken (binnen je abonnement).

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail