Black Friday vakanties

Black Friday 2021! Vanaf vrijdag 26 november 2021 kun je weer met veel korting verschillende vakanties, vliegtickets, reizen, stedentrips en wintersport deals boeken! Op deze pagina verzamelen we alle reis gerelateerde Black Friday aanbiedingen. Ontdek o.a. deals voor Landal, TUI, KLM en Corendon. Op zoek naar andere Black Friday koopjes? Bekijk dan alle Black Friday 2021 deals op onze zusterwebsite BlackFridayDealz.nl.

Check direct de Black Friday 2021 deals bij:

TUI Black Friday deals
Landal Black Friday deals
Sunweb Black Friday deals
Voordeeluitjes Black Friday deals
Bezig met laden

Black Friday 2021 - Vakantie & Vliegticket deals

Op 26 november 2021 is het eindelijk zover... Black Friday! Deze hele dag kun je met veel korting de leukste producten, diensten, maar ook vakanties en vliegtickets met korting kopen. VakantieDealz zal VakantieDealz niet zijn als we niet de beste reisaanbiedingen voor deze dag voor je verzamelen. Daarom vind je op deze pagina de lopende acties van reisaanbieders, de goedkoopste pareltjes op de dag zelf en ultieme tips om zo goedkoop mogelijk jouw vakantie te boeken tijdens Black Friday 2021!

Bekijk hier ook andere goedkope Black Friday Dealz!

 

Black Friday 2021 FAQ

1. Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday 2021 valt op vrijdag 26 november 2021. Wel zien we dat al veel reisorganisaties (en andere websites) hun koopjes al eerder aanbieden. Hou daarom vooral de week vóór Black Friday al de site in de gaten om geen aanbieding te missen.

2. Wat is goedkoper: Black Friday of Cyber Monday?

In de reiswereld zien we weinig verschil in kortingen op Black Friday en Cyber Monday. Sommige reisorganisaties kiezen ervoor om een week lang kortingen te geven op vakanties, maar sommigen geven alleen een extra korting op Black Friday. Als je zeker wil zijn van een goedkope vakantie kun je het beste er zo snel mogelijk bij zijn.

3. Welke reisorganisaties doen mee met Black Friday 2021?

Helemaal zeker weten we het natuurlijk niet, maar eerdere jaren hadden Corendon, TUI, KLM en srprs.me extra kortingen op hun reizen. Andere reisorganisaties hebben in het verleden ook meegedaan met acties, maar van deze merken weten we het bijna zeker.

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Mis nooit meer een deal

Wat is je budget?

Ik zoek deals met vertrek:

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:
Augustus 2022
September 2022

TIP: unieke korting