Veelgestelde vragen vakantiedealz

 • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

 • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

 • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

 • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

 • Als je vragen over onze deals of site hebt kun je ons een bericht sturen via ons contactformulier. Heb je vragen over je boeking of een specifiek aanbod bij een reisorganisatie? Dan willen we je vragen contact op te nemen met de desbetreffende organisatie. Helaas kunnen wij je niet helpen bij boekingen of speciale wensen voor je boeking.

 • We zoeken voor jou naar aanbiedingen bij allerlei reisorganisaties, soms kleinere en iets onbekendere partijen, maar vaak ook bij gevestigde namen als TUI, Sunweb of Corendon. Vrijwel altijd zijn het reisorganisaties die zijn aangesloten bij ANVR, SGR of vergelijkbare internationale instanties.

 • Ja, we plaatsen cookies voor bijvoorbeeld analyse en testdoeleinden, maar ook om eerdere bezoekers aan onze site later nog eens te kunnen bereiken. Hier kun je meer lezen over ons cookiebeleid.

 • Bij sommige reisorganisaties krijgen we een vergoeding als je bij hen een reis boekt nadat je via onze website bij ze terecht bent gekomen. We worden dan dus pas beloond als we ons werk goed gedaan hebben en de juiste match hebben gemaakt tussen de zoekende vakantieganger en net die juiste reis tussen het enorme aanbod van alle reisaanbieders. En het kost jou niks extra. Uiteraard zijn we je dankbaar als je via ons een goede deal hebt gevonden en dan ook via een link naar die reisorganisatie op onze site boekt. Verder zullen we het zeker niet nalaten om een goede vakantie aanbieding te verspreiden, ook als we daar niks mee kunnen verdienen. Ook kan het zijn dat je af en toe een betaalde “advertorial” tegenkomt of een banner advertentie op de website.

 • Het adres van ons kantoor is:

  Noordeinde 18A
  2514GH Den Haag

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail