Contact

Wil je ons iets vragen? Of heb je een tip voor vakantiedealz? Je kan alle antwoorden hieronder bij de veelgestelde vragen vinden. Kom je er dan nog steeds niet uit? Laat het ons gerust weten!

Hoe werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

Overige contactgegevens vakantiedealz

Het kantoor van vakantiedealz is gevestigd in Den Haag. Meer over vakantiedealz kun je lezen op de over ons pagina, of bekijk meer over vakantiedealz op LinkedIn.

Media & pers: [email protected]
Samenwerkingen & adverteren: [email protected]

Adres
Noordeinde 18A
2514GH Den Haag
Nederland

KVK nummer vakantiedealz: 86954458