Over VakantieDealz

 

Waarom zou je veel voor je vakantie betalen, als het ook voor weinig kan?

 

Precies om deze reden ben je terecht gekomen op VakantieDealz.nl! Ons team zoekt elke dag handmatig de beste aanbiedingen bij onze partners uit. De gevonden reisaanbiedingen posten we op onze website en delen we op onze social mediakanalen (psst, volg ons op Facebook of Instagram).

 

Den Haag

info@vakantiedealz.nl

10 personen

 

 

Wat kan je verwachten op VakantieDealz?

Heel veel ;-). Juist omdat we zeer ervaren “vakantie-zoekers” zijn, spotten we voor heel veel bestemmingen en soorten vakanties de beste aanbiedingen. Een aantal van onze meest voorkomende deals zijn:

Hoe werkt VakantieDealz?

Elke dag kun je op VakantieDealz.nl de nieuwste aanbiedingen vinden. Van zonvakanties naar Mallorca en Curacao tot stedentrips naar Barcelona en New York. Daarnaast scoor je ook voordelige vliegtickets, hoteldeals en uitjes via VakantieDealz. 

De aanbiedingen die je bij ons op de website zien staan, zijn allemaal gespot bij één van de vele reisaanbieders in Nederland. Denk aan bijvoorbeeld TUI, de VakantieDiscounter, Corendon en Prijsvrij. Je boekt een vakantie dus nooit bij VakantieDealz zelf, maar altijd bij een bekende reisaanbieder.

Bij de aanbiedingen die je op onze website ziet staan, geldt altijd OP=OP. Helaas hebben we het niet in de hand wanneer de prijzen stijgen of dalen, dus je moet er altijd snel bij zijn om zeker te zijn van de beste prijs. Soms kan het voorkomen dat de prijs veranderd is, wij proberen dat dan altijd zo snel mogelijk te vermelden in de deal.

Team VakantieDealz

Dit zijn de gezichten achter VakantieDealz. Wil jij meer over ons weten? Check dan onze Team VakantieDealz pagina!

Meer vragen of onduidelijkheden?

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze werkwijze of organisatie? Neem dan gerust contact met ons op! Ook kun je altijd even een kijkje nemen in onze lijst met veelgestelde vragen