TUI aanbiedingen

Over ons

Vakantiedealz is inspiratie, reistips & deals. Precies om deze reden ben je terecht gekomen op vakantiedealz.nl! Elke dag post het team van vakantiedealz nieuwe vakantiedeals en de leukste inspiratieblogs. Daarnaast delen we onze gevonden tips ook op onze social mediakanalen (volg ons gerust!).

Het team van vakantiedealz

Joost van Vught

Uitgever / oprichter

Favoriete bestemmingen:

Bali, Spanje, Thailand

Maaike Zuijderwijk

Website Manager

Favoriete bestemmingen:

Thailand, Griekenland, Bonaire
Rosa-Lee Deiman

Rosa-Lee Deiman

Content Marketeer

Favoriete bestemmingen:

Griekenland, Spanje, Kroatië

Demi Snijder

Content Marketeer

Favoriete bestemmingen:

Zanzibar, Bali
Lotte Keuzenkamp

Lotte Keuzenkamp

Online Content Editor

Favoriete bestemmingen:

Kroatië, Griekenland

Toekomstige collega?

Online marketeer of stagiair
Lijkt het je leuk om mee te werken aan het succes van vakantiedealz? Heb jij praktijkervaring met online content en/of marketing? Laat zien wat je waard bent en stuur ons je sollicitatie!

Hoe werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

Overige contactgegevens vakantiedealz

Het kantoor van vakantiedealz is gevestigd in Den Haag. Meer over vakantiedealz kun je lezen op de over ons pagina, of bekijk meer over vakantiedealz op LinkedIn.

Media & pers: [email protected]
Samenwerkingen & adverteren: [email protected]

Adres
Noordeinde 18A
2514GH Den Haag
Nederland