55 plus korting Landal

Krijg je seniorenkorting bij Landal? Hier wel!
Geschreven op:

Ben jij benieuwd of jij als 55-plusser korting krijgt op je verblijf bij Landal? Landal heeft altijd kortingen en aanbiedingen, dus als 55+ bezoeker profiteer je sowieso van een scherp geprijsd aanbod van Landal GreenParks parken.

> Bekijk direct alle actuele 55+ korting bij Landal

55 plus korting vakantieparken – Landal, Centerparcs & meer

55+ korting bij Landal 

Op dit moment hebben de vakantieparken helaas geen specifieke 55+ korting bij Landal meer. Wel kun jij als 55-plusser gebruik maken van alle actuele kortingen en acties bij Landal. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 40% last minute korting en ook de schoolvakanties zijn op dit moment erg goedkoop te boeken. Een goed alternatief voor de 55+ korting bij Landal!

> Bekijk alle aanbiedingen bij Landal

55+ korting bij andere vakantieparken

Je krijgt wel 55 plus korting bij alle Centerparcs parken. De seniorenkorting (ook als 65 plusser) is 20% korting. Daarnaast zal niet alleen de 55-plusser profiteren van de korting, maar het hele reisgezelschap krijgt deze extra korting. Om gebruik te maken van deze korting moet er minstens één iemand 55 jaar of ouder zijn.

> Maak direct gebruik van 55+ korting bij Centerparcs


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.