last minute Curaçao

Last minute Curaçao

Op zoek naar een goedkope last minute Curaçao in 2024? Bijvoorbeeld lastminutes naar Willemstad, Jan Thiel Baai of Mambo Beach? Bekijk hier de beste actuele vakantie aanbiedingen voor Curaçao last minutes.

Bekijk direct de beste deals bij onze partners

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer last minutes Curaçao

Inmiddels besloten dat het een Curaçao last minute vakantie gaat worden? Bekijk dan bovenstaande Curaçao last minute aanbiedingen! Wanneer jullie twijfelen aan de bestemming van de last minute, kunnen jullie ook rondkijken tussen de andere Caribbean deals. Of neus eens rond tussen alternatieven voor een Curaçao last minute. Bekijk bijvoorbeeld Aruba last minutes, Bonaire last minutes of een lastminute vakantie naar Cuba.

Curaçao last minute tips

Stel dat je besloten hebt om een last minute vakantie naar Curaçao te boeken… Dan wil je natuurlijk wel weten wat de highlights zijn op het eiland en welke hotspots je niet mag missen. VakantieDealz geeft je een aantal tips voor tijdens je Curaçao last minute vakantie:

  • Huur een auto en ga strandhoppen (tips: Jan Thiel strand, Mambo Beach, Blauwbaai, Daaibooi Beach & Playa Porto Marie)
  • Bewonder de natuur van Curaçao in het Sheta Boka Nationaal Park of klim naar de top van de Christoffelberg
  • Maak een dagtocht naar het onbewoonde Klein Curaçao tijdens je last minute Curaçao vakantie
  • Ontdek de cultuur van het bruisende Willemstad en bezoek de beroemde Pontjesbrug

Goedkope last minute Curaçao aanbiedingen (2024)

Bekijk direct de beste Curaçao last minutes bij:

> TUI
> De VakantieDiscounter

Leuke blogs over Curaçao

Wist je dat een paar werknemers van vakantiedealz Curaçao al een paar keer hebben bezocht? Daarom hebben we inmiddels al veel leuke tips over het eiland kunnen verzamelen. We hebben rond deze fijne bestemming zelfs een hele website gebouwd! Ben je benieuwd naar de leukste en meest gelezen blogs over Curaçao? Hier komen ze!

Last minute familievakantie Curaçao

Curaçao is een heel diverse bestemming, waardoor het voor alle leeftijden een geschikte vakantieplek is. Een reis naar Curaçao is buiten de schoolvakanties natuurlijk het goedkoopste, maar als je goed zoekt (bijvoorbeeld tussen onze last minute aanbiedingen) is zelfs een last minute familievakantie voor bijvoorbeeld de kerstvakantie of zomervakantie betaalbaar.

Op het eiland is het gemiddeld 28 graden (het hele jaar door), dus de kinderen kunnen altijd heerlijk zwemmen, spelen en genieten van een ontspannen vakantie. Naast de waterpret, zijn er ook veel activiteiten te ondernemen op het eiland. Boek bijvoorbeeld een excursie naar Klein Curacao of bezoek een dierenpark op het eiland. Uiteraard kun je ook gewoon heerlijk all inclusive genieten.

De leukste plekken voor een familievakantie op Curaçao zijn Mambo Beach (veel stranden en mogelijkheden om een bootje te huren) en ook het Noordwesten van het eiland is ideaal: rustiger en idyllisch.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail