Ook op de Waddeneilanden is er hard gewerkt aan een nieuw Landal paradijs, namelijk Landal Kaap West. Dit nieuwe Landal GreenParks vinden jullie op het prachtige Terschelling. Terschelling is namelijk dé ideale uitvalbasis voor een vakantie in eigen land. Lees hieronder meer over 't nieuwe Landal Kaap West vakantiepark!

> Lees meer over Landal Kaap West en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

 

Landal Kaap West | Accommodaties

Op het vakantiepark zijn maar liefst 19 luxe appartementen gebouwd waar jullie je eigen vakantie kunnen vieren! De appartementen variëren van 55 tot maar liefst 110m2 en beschikken allemaal over een schitterend uitzicht op de zee en de prachtige duinen… Daarnaast beschikken de luxe appartementen over een eigen sauna, meerdere slaapkamers én zelfs een eigen parkeerplaats in de garage.

> Bekijk hier direct alle accommodaties van Landal Kaap West

 

Landal Kaap West | Omgeving

Op loopafstand van dit nieuwe Landal GreenParks vinden jullie verschillende restaurantjes en barretjes waar jullie kunnen neerploffen en genieten van een prachtig uitzicht over de haven. Wisten jullie dat hier de enige baai van Nederland te vinden is? Wanneer jullie liever iets actiefs willen doen, kunnen jullie ervoor kiezen om een fiets te huren op Landal Kaap West en de bossen te verkennen. Terschelling bestaat voor 80% uit natuurgebied, genoeg mooie plekjes te vinden dus! Andere leuke activiteiten om te doen zijn:

  • Maken van strandwandelingen
  • Wandelen of fietsen door de duinen
  • Ontdekken van authentieke dorpjes
  • Bezoeken van de vuurtoren
  • Bezoekje aan 't Wrakkenmuseum

> Lees hier meer over dit gloednieuwe vakantiepark

Landal Kaap West

 

Nieuwe vakantieparken van Landal GreenParks

Niet alleen Landal Kaap West kunnen jullie binnenkort verwachten als extra vakantiepark… Landal heeft namelijk nog veel meer nieuwe vakantieparken in Nederland op de planning! Benieuwd naar deze nieuwe Landal parken? Lees hieronder meer!

 

TIP! Wisten jullie dat wij dagelijks de beste Landal korting voor jullie spotten? Neem snel een kijkje en boek jullie volgende vakantie in eigen land…

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter