Disclaimer

Een waarschuwing vooraf bij het gebruik van deze site (in normaal Nederlands): we hebben ons uiterste best gedaan om interessante en nuttige informatie voor je te verzamelen rond vakantie aanbiedingen. Ook proberen we om handige en actuele verwijzingen te maken naar de beste, meest passende of meest voordelige reisaanbieders.

Helaas kunnen we niet uitsluiten dat we ergens een foutje hebben gemaakt of iets over het hoofd hebben gezien. Vakantie Dealz is dan ook niet aansprakelijk voor dergelijke fouten. In sommige gevallen geven we gemiddeldes of benaderingen van informatie, omdat deze zeer uiteenloopt of veranderlijk is. Dit zal de gemiddelde vakantieganger voldoende helpen, maar hierdoor kunnen specifieke gevallen wel afwijken. Vakantie Dealz is ook niet aansprakelijk voor eventuele fouten op de website van de reisaanbieder. Ook kan het zijn dat een reisaanbieder zijn pagina’s heeft aangepast en dat de link niet meer klopt. Vergeef ons in dat soort gevallen alsjeblieft, of beter nog: help ons door het aan ons te melden. Verder kan het uiteraard voor komen dat een aanbieding verlopen is op het moment van lezen.

Boeken van vakanties & prijzen

Vakantie Dealz heeft nooit een rol in de boeking van je reis en is ook niet aansprakelijk voor verschillen tussen de door ons gecommuniceerde aanbiedingen en de uiteindelijke prijzen bij boeking. Indien deze verschillen dan is de prijs op de website van de reisorganisatie uiteraard leidend. Controleer de actuele reisgegevens en lokale omstandigheden altijd goed voordat je boekt

Uitvoering van reizen & vakanties

We hebben geen enkele invloed op de uitvoering van de reis door reisaanbieders naar wie we verwijzen. Mocht je een klacht hebben over een bepaalde reisaanbieder of een specifieke bestemming, dan zul je je moeten wenden tot de reisaanbieder waar je hebt geboekt. We horen we het uiteraard wel graag, zodat we een verwijzing eventueel van onze site kunnen verwijderen of in de toekomst kunnen voorkomen dat we deze nog eens communiceren. Uiteraard zijn complimenten aan en aanbevelingen van reisaanbieders ook zeer welkom!

Copyright

Het logo van Vakantie Dealz is een beschermd beeldmerk. Elk gebruik hiervan is strikt verboden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming an Vakantie Dealz. Ook het kopieren en hergebruiken van beeldmateriaal van de website is verboden.


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals