Bollo Landal

Dit zijn de 41 parken waar je Bollo kunt ontmoeten!
Geschreven op:

De allergrootste kindervriend: Bollo van Landal! De kleinste bezoekers zijn dol op deze zachte beer. Hij praat niet, maar staat altijd klaar voor een handje, leuke foto of een knuffel. Daarnaast zijn er verschillende leuke shows te bezoeken waar Bollo aanwezig is. Wil jij weten op welke Landal parken Bollo aanwezig is? Lees dan snel verder!

> Bekijk direct alle informatie over Bollo

Bollo Landal Vakantieparken

Helaas is Bollo niet op elk Landal vakantiepark aanwezig. Maar, tegenwoordig kun je hem spotten op maar liefst 41 verschillende Landal parken. Zo zit er dus altijd wel een beschikbaar én geschikt Landal park voor jullie tussen!

> Bekijk alle 41 vakantieparken waar je Bollo kunt ontmoeten

 

Bollo Landal vakantieparken – TOP 5

Uiteraard hebben we van álle 41 Landal parken wel onze favorieten! Op deze parken is Bollo vaak aanwezig en zijn er daarnaast ook nog veel andere leuke faciliteiten voor de jongste bezoekers.

1. Landal het Vennenbos

Kinderen kunnen zich hier écht uren vermaken… ’s Avonds bezoeken jullie de Bollo show, maar overdag kunnen kinderen allerlei activiteiten ondernemen in de Bollo Club. Ook is er bij Landal het Vennenbos een Bollo huis aanwezig. Hier kunnen kinderen rondkijken en een tekening achterlaten.

2. Landal Rabbit Hill

Ook bij Landal Rabbit Hill in Gelderland zijn alle Bollo-faciliteiten aanwezig. Lekker knutselen bij de Bollo Club, om daarna die mooie knutselwerken cadeau te geven bij de Bollo Show of het Bollo Huisje. De ideale plek voor kinderen!

3. Landal Hoog Vaals

Ook in het natuurrijke Landal Hoog Vaals vind je de Bollo Club, het Bollo huisje en zijn er shows met Bollo in de hoofdrol. Naast al deze leuke Bollo activiteiten worden er nog veel meer leuke dingen georganiseerd voor de jongste bezoekers!

4. Landal Aelderholt

Eindeloos speelplezier bij het prachtige én goed beoordeelde Landal Aelderholt! Jullie een middagje de natuur in? Dan spelen de kids bij de Bollo Club. Samen kunnen jullie op zoek gaan naar het huisje van Bollo en uiteraard mag een knuffel aan deze vriendelijke beer ook niet ontbreken.

5. Landal het Land van Bartje

We sluiten onze persoonlijke top 5 af met het mooie Landal het Land van Bartje in Drenthe. Het gehele jaar door kunnen de kinderen hun plezier op bij Bollo. Daarnaast zijn er in dit park nog veel andere leuke activiteiten voor de jongste bezoekers.

 

Bollo Landal – Leuke extra’s

Eigenlijk kan voor vertrek de pret al beginnen! Je kunt namelijk thuis al allerlei activiteiten rondom Bollo ondernemen. Een aantal voorbeelden:

  • Zing mee met Bollo: de leukste liedjes op Spotify, iTunes en Google Play
  • Bollo op TV: er zijn twee seizoenen gemaakt van de avonturen van Bollo
  • Bollo Spreekbeurt pakket: leer ook de andere kinderen van alles over Bollo!
  • Bollo’s video’s: er zijn veel leuke video’s met Bollo in de hoofdrol
  • Bollo’s app: een gratis app met een spellenwereld
  • Bollo kleurplaat: maak ‘m voor je vriendjes of voor Bollo zelf!

Helemaal fan van Landal? Bekijk dan ook deze luxe huisjes van Landal?

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.