Landal De Wielsche Dreef

Nieuw luxe vakantiepark in de Betuwe
Landal de Wielsche Dreef
Geschreven op:

We kunnen weer een nieuwe parel aan de vakantieparken in eigen land toevoegen, namelijk Landal De Wielsche Dreef. Dit nieuwe Landal park midden in de Betuwe is écht een aanwinst voor een vakantie in eigen land. Op dit moment wordt het park opgebouwd en we kunnen maar liefst 225 woningen gebouwd.

Ben je benieuwd naar meer informatie over Landal De Wielsche Dreef? Lees dan snel verder…

 

Landal De Wielsche Dreef – Omgeving

Landal De Wielsche Dreef komt op een prachtige locatie te liggen, namelijk in de Betuwe. De Betuwe ligt tussen drie bekende rivieren: de Waal, de Lek en de Neder-Rijn. Een waterrijke omgeving dus… Er wordt gezegd dat de naam Betuwe ‘goede grond’ betekent. Vandaar dat de Betuwe zo bekend staat om haar fruitteelt!

In de omgeving rondom dit nieuwe Landal park kun je veel natuur vinden en daarnaast zijn er prachtige wandel- en fietspaden. In de buurt van Landal De Wielsche Dreef liggen ook de plaatsen Amerongen, Veenendaal en Wijk bij Duurstede.

Landal de Wielsche Dreef

 

Landal De Wielsche Dreef – Parkinformatie

Op het moment van schrijven is de openingsdatum van Landal De Wielsche Dreef nog niet bekend. Maar, als die bekend wordt gemaakt, dan zullen we die uiteraard zo snel mogelijk op deze pagina vermelden.

Wat wel bekend is, is hoe het vakantiepark er ongeveer uit gaat zien. En we kunnen niet wachten om het in het echt te kunnen bewonderen… Het wordt een vakantiepark voor jong én oud. Omdat natuur, water en cultuur centraal staat, verwachten we veel duurzame ontwikkelingen. Uiteraard kunnen we qua faciliteiten een parkwinkel, een restaurant, een overdekt zwembad met wellness, een avonturenterrein met o.a. een adventure golf, een natuur zwemvijver en een multifunctioneel sportveld verwachten.

 

Landal De Wielsche Dreef – Vakantiehuisjes

In totaal worden er circa 225 vakantiewoningen gebouwd op Landal De Wielsche Dreef. Deze 225 woningen worden opgedeeld in 8 verschillende woningtypes voor 2 tot 8 personen. De huisjes worden opgedeeld in verschillende klasses:

  • Comfort: mooie loungehoek, luxe badkamer met regendouche, riante slaapkamers, mooi design
  • Luxe: luxe badkamer met finse sauna, sun shower & regendouche, royale slaapkamer met luxe boxspring bedden, mooi design
  • Wellness: luxe badkamer met sunshower, finse sauna, regendouche, seperaat vrijstaand bad met thermostaat mengkraan en een luxe overkapping met hottub

Alle vakantiewoningen hebben de beschikking over een eigen terras met veel privacy.

landal wielsche dreef

 

Meer nieuwe Landal parken

Wist je dat Landal op dit moment nog veel meer nieuwe parken aan het bouwen is? Veel parken worden luxe, duurzaam en breed opgezet. Nu we allemaal steeds meer snakken naar een vakantie in eigen land, is dit een welkome verrassing. Meer lezen over de nieuwe parken? Klik dan op de naam van het nieuwe park:

Ben je benieuwd naar alle actuele Landal kortingen? Wij schrijven elke dag minimaal 2 Landal deals, dus voor een goedkope Landal vakantie (in eigen land) ben je bij ons aan het goede adres!

Meer Landal?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.