Vakanties december

Vakanties december 2024

Op zoek naar een goedkope vakantie in december 2024? Bij vakantiedealz ontdek je elke dag de beste zonvakantie én verre reizen aanbiedingen. Kies bijvoorbeeld voor een droomvakantie naar Curaçao, Mexico of ga lekker relaxen in Egypte. Hieronder vind je direct alle actuele last minute vakantie aanbiedingen voor december 2024.

Bekijk direct de beste deals bij onze partners

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer goedkope december zonvakanties?

Nog meer goedkope zonvakanties in december 2024? Bekijk ook de andere pagina’s met reisaanbiedingen voor december 2024. Als je een zonvakantie in december wilt boeken, dan kun je die maar beter goedkoop boeken via vakantiedealz! Op naar de zon in december.

Waar op vakantie in december 2024? Warme last minute bestemmingen

Heerlijk… In Nederland regent het en is het koud & jullie vertrekken voor een ontspannen vakantie richting de zon! Maar, welke bestemmingen zijn geschikt voor een winterzon vakantie in december 2024? Op deze pagina ontdek je niet alleen de beste deals voor een vertrek in december, maar we geven ook antwoord op de vraag ‘Waar schijnt de zon in december’? Check direct alle last minute zonvakantie bestemmingen in de winter.

Kaapverdië – gemiddeld 26°C

De ideale zonzekere bestemming in december zijn de Kaapverdische Eilanden. Op slechts 6 uur vliegen sta je met je voeten op één van de eilanden en kan jullie vakantie beginnen. Langgerekte stranden, prachtige (en luxe) resorts, een blauwe zee en veel hotspots; Kaapverdie is de ideale bestemmingen voor een zonvakantie in december!

> Bekijk last minute Kaapverdie aanbiedingen
> Bekijk all inclusive Kaapverdie aanbiedingen

De Canarische Eilanden – gemiddeld 20°C

Niet te ver weg, maar toch de zon in de winterse maand december? Kies voor een vakantie op één van de Canarische Eilanden. De Spaanse eilandengroep ligt ten westen van Afrika en in december is het nog prima vertoeven op de eilanden. De meest zonzekere eilanden zijn Fuerteventura en Lanzarote. Maar, ook de overige eilanden zijn ideale bestemmingen voor in de winter!

> Bekijk last minute Canarische Eilanden aanbiedingen
> Bekijk all inclusive Canarische Eilanden aanbiedingen

Gambia – gemiddeld 32°C

Strand én safari combineren? Het kan in het prachtige Gambia! In iets meer dan 6 uur vliegen vanaf Amsterdam landen jullie in dit Afrikaanse land. Jullie kunnen er luxe all inclusive genieten van een vakantie, of kies voor een combinatiereis waar jullie ook de verschillende dieren en de indrukwekkende natuur ontdekken.

> Bekijk last minute Gambia aanbiedingen
> Bekijk all inclusive Gambia aanbiedingen

Egypte – gemiddeld 23°C

Eén van de bestemmingen waar je vrijwel het hele jaar door heen kan is Egypte. In december is het gemiddeld 23 graden, maar het kan ook zo een stuk warmer zijn. Daarnaast zijn vakanties naar Egypte in december zeer goed geprijsd. Jullie kunnen all inclusive relaxen voor een bodemprijs! De populairste plaatsen voor een winterzon vakantie in december zijn Hurghada, Sharm el Sheikh en Marsa Alam.

> Bekijk last minute Egypte aanbiedingen
> Bekijk all inclusive Egypte aanbiedingen

Mexico – gemiddeld 28°C

Paradijselijke witte stranden, een azuurblauwe zee én bruisende steden; Mexico hoort thuis op jouw bucketlist! Daarnaast is Mexico de ideale bestemming om de kou in Nederland te ontvluchten. In december is precies het orkaanseizoen voorbij, dus jullie kunnen weer zonder zorgen naar dit mooie land. Geniet van een luxe all inclusive vakantie in bijvoorbeeld Cancun of Playa del Carmen… Ontspanning gegarandeerd!

> Bekijk last minute Egypte aanbiedingen
> Bekijk all inclusive Egypte aanbiedingen

Last minute naar de zon in december 2024 – overige zonvakantie bestemmingen

Natuurlijk zijn er naast bovenstaande zonvakantie bestemmingen nog veel meer plekken waar jullie kunnen genieten van een onbezorgde vakantie in december! Er zit genoeg diversiteit tussen; ver weg of dichterbij en strandvakanties of actievere vakanties. De keuze is reuze en vaak erg goed geprijsd.

Zonvakantie december bestemmingen:

 • Florida, USA: gemiddeld 24°C
 • Cuba: gemiddeld 28°C
 • Senegal: gemiddeld 29°C
 • Jamaica: gemiddeld 30°C
 • Sri Lanka: gemiddeld 30°C
 • Madeira, Portugal: gemiddeld 20°C
 • Dubai: gemiddeld 26°C
 • de Malediven: gemiddeld 31°C
 • Thailand: gemiddeld 30°C
 • Bali: gemiddeld 24°C
 • Dominicaanse Republiek: gemiddeld 28°C

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail