Winterberg is een stadje in Duitsland en is zeer geschikt als vakantiebestemming. In de wintermaanden kun je er goed skieen, snowboarden of andere wintersporten beoefenen. Maar, ook in de zomer is het hier prachtig om bijvoorbeeld te wandelen en de natuur te ontdekken. Landal Winterberg is een fijne accommodatie en voor elke leeftijd geschikt. Lees hieronder meer informatie over dit Landal park.

| Bekijk hier de actuele Landal Winterberg informatie & aanbiedingen |

Jullie boeken nu met veel korting een weekendje weg voor vier personen. Dat is natuurlijk een super goedkope aanbieding! Kies zelf uit verschillende aankomstdata. Ook is het mogelijk om langer of korter te verblijven.

TIP: bekijk op deze pagina alle Landal Last Minute aanbiedingen voor alle Landal parken in Duitsland. Of bekijk nog meer Landal (last minute) aanbiedingen.

 

Landal Winterberg – informatie & faciliteiten

 

Op slechts drie uurtjes rijden van Utrecht ligt het goed beoordeelde Landal Park Winterberg, midden in het Sauerland. Vanuit hier kunnen jullie direct naar de piste om te genieten van het mooie winterlandschap. In de zomer kunnen jullie de groene natuur en bergen ontdekken. Landal Winterberg zorgt voor pret voor het hele gezin!

Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. het zwemparadijs, de wellness, het restaurant en de bars en natuurlijk de prachtige omgeving.

Landal Winterberg heeft de beschikking over 200 verschillende vakantiehuisjes. Jullie hebben de keuze uit verschillende 4-, 6-, 8-, 12- en 16-persoonshuisjes. Keuze genoeg dus!

 

>> Bekijk alle actuele Landal Winterberg aanbiedingen & kortingen

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering € 28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen
€ 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 

Landal Winterberg adres

Landal Winterberg
In der Büre 21
D-59955 Winterberg Duitsland
Tel. +49-(0)2981 928 7410

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter