Top! 5 dagen all inclusive Sauerland Duitsland

Nu voor maar €299,-
Geschreven op:

Genieten van natuur én leuke steden in Duitsland! Boek nu een 5-daags verblijf naar het Sauerland voor maar €299,- per persoon. Deze goedkope deal is op basis van eigen vervoer en het verblijf op basis van all inclusive in een zeer goed beoordeeld hotel (8,3/10).

De goedkoopste verblijfsdata zijn in mei, juni en juli 2023, maar ook de overige data zijn nu extra goedkoop. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk deze goedkope Duitsland aanbieding bij Voordeeluitjes

Hotel Am Fang – Sauerland, Duitsland

 

Midden in het pittoreske Bad Laasph ligt het goed beoordeelde en luxe Hotel Am Fang. Het hotel ligt aan de voet van de berg Fang en vanuit hier kunnen jullie prachtige wandelingen maken. Ook zijn er allerlei mooie plaatsen zoals Marburg en Dillenburg te bezoeken.

Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. het panoramarestaurant, de bar, sportfaciliteiten, het zwembad, de sauna, gratis WiFi en meer… Een heerlijke plek op een toplocatie!

 

>> Bekijk deze goedkope Duitsland aanbieding bij Voordeeluitjes

 

>> Bekijk ook de rest van onze Duitsland deals!


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.