Vakanties oktober

Zonvakantie oktober 2024

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie in oktober 2024? Bij vakantiedealz ontdek je elke dag de beste en goedkoopste oktober aanbiedingen! Kies bijvoorbeeld voor een week weg in Griekenland of voor een zonvakantie naar Curaçao of de Canarische Eilanden. Bekijk hieronder direct alle goedkope oktober & herfstvakantie aanbiedingen.

Bekijk direct de beste deals bij onze partners

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer goedkope zonvakantie oktober 2024 en herfstvakantie aanbiedingen?

Nog meer last minute goedkope zonvakantie oktober 2024 aanbiedingen? Bekijk ook de andere pagina’s met zonvakantie last minutes & aanbiedingen voor oktober. Met veel korting een heerlijke vakantie voor in de maand oktober of voor in de herfstvakantie boeken! Als je een zonvakantie in oktober wilt boeken, dan kun je die maar beter goedkoop boeken via VakantieDealz!

Op naar de zon in oktober: zonzekere bestemmingen & tips

De zomer is net voorbij en je moet er nog even niet aan denken om een paar maanden vol regen en kou te doorstaan… Een last minute zonvakantie in oktober laat jou nog even heerlijk nazomeren en genoeg vitamine D te pakken om de koude periode weer wat beter door te komen! Maar waar kun je nou het beste naartoe voor een zonvakantie in oktober 2024? Wij hebben verschillende zonnige bestemmingen op een rijtje gezet, zodat jij een goede keuze kunt maken voor jou vakantie naar de zon in oktober 2024!

Voor een zonvakantie in oktober zijn dit ideale bestemmingen:

  • Dubai  → 25-35 graden
  • Egypte → 23-30 graden
  • Kaapverdië  → 22-28 graden
  • Spanje → 18 – 27 graden
  • Malta → 18 – 24 graden
  • Griekenland → 19 – 24 graden
  • Canarische Eilanden → 20 – 25 graden
  • Turkije → 20 – 25 graden

Zonvakantie oktober – Spanje

In oktober kun je in Spanje nog prima terecht voor een heerlijke zonvakantie, al hangt dit wel af van waar in Spanje je precies heen wilt. De Canarische Eilanden blijven de beste optie. Het is hier rond de 25 graden en dus perfect voor jullie vakantie in oktober. Op de Balearen en het vaste land liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 20 en 25 graden.

Bekijk alle Spanje vakantie aanbiedingen bij:
> De VakantieDiscounter
> TUI

Zonvakantie oktober – Kaapverdië

Toch liever naar een iets warmere vakantiebestemming in oktober? Kies dan voor Kaapverdië! In oktober liggen de temperaturen hier tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk! Verblijf in een luxe resort en kom lekker tot rust. Het Kaapverdiaanse motto luidt: “No stress”… Dus dat moet wel goed komen!

Bekijk alle Kaapverdië vakantie aanbiedingen bij:
> De VakantieDiscounter
> TUI

Zonvakantie oktober – Griekenland

Ook Griekenland is een geschikte bestemming voor een zonvakantie in oktober. Dankzij de zuidelijke ligging in Europa, kun je hier nog prima terecht voor een fijne zonvakantie. We vinden regelmatig mega scherpe Griekenland deals, dus hou onze website in de gaten!

Bekijk alle Griekenland vakantie aanbiedingen bij:
> De VakantieDiscounter
> TUI
> Sunweb

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail