Oktober 2020

Ben je op zoek naar een goedkope last minute vakantie in oktober 2020? Bij VakantieDealz ontdek je elke dag de beste en goedkoopste oktober aanbiedingen! Kies bijvoorbeeld voor een (mid)week weg in Nederland. Genieten op een vakantiepark, huisje of in een van de vele hotels. Bekijk hieronder direct alle goedkope oktober & herfstvakantie aanbiedingen.

Last minute vakantie oktober & herfstvakantie 2020 deals bij:

Voordeeluitjes oktober aanbiedingen
Landal vakanties oktober
met roompot op vakanties in oktober
de vakantiediscounter vakanties oktober
Bezig met laden

Meer goedkope zonvakantie oktober 2020 en herfstvakantie aanbiedingen?

Nog meer last minute goedkope zonvakantie oktober 2020 aanbiedingen? Bekijk ook de andere pagina's met zonvakantie last minutes & aanbiedingen voor oktober. Met veel korting een heerlijke vakantie voor in de maand oktober of voor in de herfstvakantie boeken! Als je een zonvakantie in oktober wilt boeken, dan kun je die maar beter goedkoop boeken via VakantieDealz!

 

Op naar de zon in oktober: zonzekere bestemmingen & tips

De zomer is net voorbij en je moet er nog even niet aan denken om een paar maanden vol regen en kou te doorstaan... Een last minute zonvakantie in oktober laat jou nog even heerlijk nazomeren en genoeg vitamine D te pakken om de koude periode weer wat beter door te komen! Maar waar kun je nou het beste naartoe voor een zonvakantie in oktober 2020? Wij hebben verschillende zonnige bestemmingen op een rijtje gezet, zodat jij een goede keuze kunt maken voor jou vakantie naar de zon in oktober 2020! 

Voor een zonvakantie in oktober zijn dit ideale bestemmingen:

  • Dubai  → 25-35 graden
  • Egypte → 23-30 graden
  • Kaapverdië  → 22-28 graden
  • Spanje → 18 - 27 graden 
  • Malta → 18 - 24 graden 
  • Griekenland → 19 - 24 graden 
  • Canarische Eilanden → 20 - 25 graden
  • Turkije → 20 - 25 graden

 

Zonvakantie oktober - Spanje

In oktober kun je in Spanje nog prima terecht voor een heerlijke zonvakantie, al hangt dit wel af van waar in Spanje je precies heen wilt. De Canarische Eilanden blijven de beste optie. Het is hier rond de 25 graden en dus perfect voor jullie vakantie in oktober. Op de Balearen en het vaste land liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 20 en 25 graden.

Bekijk alle Spanje vakantie aanbiedingen bij:
> De VakantieDiscounter
> TUI


Zonvakantie oktober - Kaapverdië

Toch liever naar een iets warmere vakantiebestemming in oktober? Kies dan voor Kaapverdië! In oktober liggen de temperaturen hier tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk! Verblijf in een luxe resort en kom lekker tot rust. Het Kaapverdiaanse motto luidt: “No stress”… Dus dat moet wel goed komen!

Bekijk alle Kaapverdië vakantie aanbiedingen bij:
> De VakantieDiscounter
> TUI


Zonvakantie oktober - Griekenland

Ook Griekenland is een geschikte bestemming voor een zonvakantie in oktober. Dankzij de zuidelijke ligging in Europa, kun je hier nog prima terecht voor een fijne zonvakantie. We vinden regelmatig mega scherpe Griekenland deals, dus hou onze website in de gaten!

Bekijk alle Griekenland vakantie aanbiedingen bij:
> De VakantieDiscounter
> TUI
> Sunweb

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Boeken bij ANVR / SGR reisorganisaties
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Goedkoop nachtje weg

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:
Oktober 2020
November 2020
Kerstvakantie 2020
Voorjaarsvakantie 2020

Nog meer kortingen?

Even geen zin in vakantie deze komende periode? Het team van VakantieDealz spot voor jou nu ook andere fijne kortingen voor populaire producten bij je favoriete winkels! En het aftellen is begonnen. Binnenkort vind je weer de allerbeste Black Friday deals voor 2020 op onze zuster website BlackFridayDealz.nl