All inclusive vakanties Griekenland

All inclusive vakanties Griekenland

Op zoek naar een goedkope all inclusive vakantie naar Griekenland in 2024? Bijvoorbeeld (ultra) all inclusive hotels op Kreta, Kos, Zakynthos of Rhodos? Bekijk hier de beste actuele all inclusive aanbiedingen voor Griekenland, ook last minutes.

Bekijk direct de beste deals bij onze partners

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer (Ultra) All Inclusive vakanties Griekenland

Weet je al naar welk eiland of welke plaats van Griekenland je een (ultra) all inclusive vakantie wilt boeken? Kijk dan ook eens op de all inclusive pagina’s voor de verschillende Griekse eilanden, zoals Kos, Rhodos, Zakynthos, Corfu en Kreta, of kijk tussen bovenstaande Griekenland all inclusive aanbiedingen. Wanneer jullie nog twijfelen aan de bestemming van jullie all inclusive vakantie, neus dan eens rond tussen de alternatieven van een Griekenland all inclusive, zoals bij de last minutes. Bekijk bijvoorbeeld alle Turkije all inclusives of all inclusive vakanties naar Spanje.

Waarom een all inclusive vakantie?

Als jij gek bent op luxe én het heerlijk vindt om een onbezorgde vakantie te beleven, dan is een all inclusive vakantie echt iets voor jou. All inclusive hotels zorgen er vaak voor dat alles perfect geregeld is, zodat je je nergens meer druk over hoeft te maken. Ook is het erg handig dat je je portemonnee niet de hele tijd bij je hoeft te hebben. De drankjes, het eten en snacks zijn vaak allemaal inbegrepen bij jullie verblijf in een all inclusive hotel in Griekenland.

TIP: Bekijk de 11 meest luxe boutique hotels op Mykonos

Verschil tussen een ultra all inclusive en een all inclusive vakantie Griekenland

Er zijn twee verschillende all inclusive vakanties: ultra en normaal. Ultra all inclusive wordt ook wel 24/7 all inclusive genoemd en dat betekent dat je 24 uur per dag gebruik kunt maken van de services van het hotel. Zo kun je bijvoorbeeld ook ’s nachts gebruik maken van de roomservice en een bar in het hotel. Ideaal voor de nachtbrakers 😉

Hoeft dat niet per sé voor jou? Dan is een normale all inclusive vakantie ook meer dan prima. Tijdens een normale all inclusive vakantie zijn de restaurants en bars in het hotel na een bepaalde tijd gesloten.

TIP: Bekijk ook de top 10 all inclusive hotels in Griekenland

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail