Landal Last Minute korting overzicht

Actuele aanbiedingen voor 2020
Geschreven op:

Wil jij last minute genieten van een verblijf bij één van de Landal parken? Wij spotten altijd de beste Landal last minute kortingen en aanbiedingen en delen deze graag met jou. Zo kun je veel besparen op jouw verblijf in één van de ruim 90 Landal GreenParks parken.

Vaak zien we last minute kortingen die oplopen tot maar liefst 40% korting. Dat zijn natuurlijk precies de aanbiedingen waar je naar op zoek bent! Er is vrijwel altijd een last minute aanbieding te scoren bij Landal GreenParks, want ze hebben maar liefst ruim 90 vakantieparken in verschillende landen in het assortiment.

> Bekijk direct alle Landal last minute aanbiedingen

 

Landal Park Winterberg

 

Last minute Landal GreenParks – Actuele kortingen

Benieuwd naar de actuele Landal last minute kortingen? Profiteer direct!

> Bekijk alle actuele Last Minute 2020 kortingen

 

3 tips voor het vinden van een last minute Landal deal

Juist door het grote aanbod van Landal parken is de kans groot dat je voor elke periode een last minute vakantie kunt vinden. Zelfs voor de schoolvakanties! Een verblijf in een Landal park hoeft dus echt niet duur te zijn; het is alleen goed timen. Nu zijn wij experts in het vinden van goedkope last minute vakanties, dus we helpen je graag aan het vinden van een last minute vakantie op één van de parken!

  • TIP 1: Wees niet te kritisch. Dit klinkt erg hard; maar juist wanneer je niet direct één voorkeurspark hebt, kun je de beste aanbiedingen vinden. Natuurlijk kun je wel kritisch zijn op de bestemming / land; maar daar is altijd wel iets voor te vinden.
  • TIP 2: Boek niet te vroeg! Er is één uitzondering, dat is namelijk boeken tijdens het vroegboekseizoen (januari / februari). Maar, buiten het vroegboekseizoen ben je in 99% van de gevallen goedkoper uit om last minute te boeken (max. 6 weken van te voren).
  • TIP 3: Flexibiliteit. Natuurlijk zit je in sommige gevallen vast aan een schoolvakantie, maar wanneer je daar niet aan vast zit: wees flexibel in je aankomstdata. Een dag later of eerder kan erg veel geld schelen.

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering € 28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen
€ 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.