Laatst kregen wij leuk nieuws in de mail: Landal opent namelijk (weer) een nieuw vakantiepark in Nederland! Dit keer is het het luxe Landal Waterresort Blocksyl. Dit nieuwe vakantiepark wordt gebouwd in de Kop van Overijssel, dicht bij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ben jij benieuwd wanneer je de eerste vakantiehuisjes voor dit park kunt boeken? Lees meer informatie over Landal Waterresort Blocksyl…

> Bekijk alle Landal kortingen

 

Landal Waterresort Blocksyl – Locatie & omgeving

Landal Waterresort Blocksyl komt direct aan het water te liggen en ligt precies tussen de twee plaatsen Giethoorn en Blokzijl in. Het is een prachtige omgeving waar je kunt wandelen, fietsen of plaatsen bezoeken. Ben je gek op natuur? Dan is dit park ook de ideale uitvalbasis. Vanuit het parken kunnen jullie namelijk zo naar Nationaal Park Weerribben-Wieden. In dit gebied kun je varen (bootje huren), wandelen, fietsen, hiken, kanoen, suppen en nog veel meer.

Landal Waterresort Blocksyl Landal Waterresort Blocksyl

 

Vakantiehuisjes op Landal Waterresort Blocksyl

Op Landal Waterresort Blocksyl komen verschillende types vakantieshuisjes voor 2, 4 en 6 personen. Omdat het een luxe en duurzaam park wordt, worden ook de vakantiehuizen op Landal Waterresort Blocksyl duurzaam ingericht. De materialen voor de huisjes zijn kwalitatief hoogwaardig, energiezuinig en daarmee toekomstbestendig gebouwd. Voor wie zich graag bezig houdt met duurzaamheid, is een verblijf bij Landal Waterresort Blocksyl dus zeker aan te raden. Elk huisje gaat een fantastisch uitzicht over het water krijgen… Te gek!

Sommige huisjes op het park worden éxtra luxe. Zo krijgen sommigen de beschikking over o.a. extra zonnepanelen, een wellnessruimte en een laadpaal voor je elektrische auto.

Landal Waterresort Blocksyl Landal Waterresort Blocksyl

 

Landal Waterresort Blocksyl – Faciliteiten op het park

Heel veel weten we nog niet over het park zelf, maar het is in ieder geval bekend dat er een ontvangstreceptie, openlucht zwembad, fietsverhuur, bootverhuur en speeltuin beschikbaar komt.

Landal Waterresort Blocksyl

 

Meer nieuwe Landal parken in Nederland

Wist je dat Landal op dit moment nog veel meer nieuwe parken aan het bouwen is? Veel parken worden luxe, duurzaam en breed opgezet. Nu we allemaal steeds meer snakken naar een vakantie in eigen land, is dit een welkome verrassing. Meer lezen over de nieuwe parken? Klik dan op de naam van het nieuwe park:

Ben je benieuwd naar alle actuele Landal kortingen? Wij schrijven elke dag minimaal 2 Landal deals, dus voor een goedkope Landal vakantie (in eigen land) ben je bij ons aan het goede adres!

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter