Wil jij deze kerstvakantie naar Landal Vennenbos? We hebben goed nieuws! Want er zijn nog enkele huisjes beschikbaar, en die moet je ook nog eens met een extra korting. Mooier dan dit gaat het niet worden, toch?! Landal Vennenbos is in de kerstvakantie een heerlijke plek om te verblijven… Het Landal park heeft veel faciliteiten en activiteiten leuk voor jong en oud. Het park zal rond de kerstvakantie helemaal in kerstsferen gebracht worden, waardoor je hier echt de winterse sfeer kunt proeven.

> Bekijk direct alle Landal Vennenbos kerstvakantie 2022 kortingen

 

Landal Vennenbos – Kerstvakantie 2022

Op dit moment zijn er op Landal Vennenbos nog verschillende soorten huisjes en aankomstdata beschikbaar voor de kerstvakantie 2022-2023. Je kunt nog kiezen uit een verblijf voor een week, een midweek, een lang weekend of een weekend. De volgende Vennenbos huisjes zijn met een extra kerstvakantie korting te boeken:

  • 4-persoonsbungalow
  • 5-persoonsbungalow
  • 6-persoonsbungalow
  • 8-persoonsbungalow
  • 10-persoonsbungalow

Hierbij kunnen jullie kiezen uit verschillende extra's, zoals de ligging of het soort huisje.

> Bekijk direct alle beschikbare kerstvakantie opties voor Landal Vennenbos 

 

Landal Vennenbos – Bijzondere feestdagen op 't park

Eén van de populairste vakantieparken van Landal is het prachtige Landal Vennenbos. Zo ook in de schoolvakanties en dus in de kerstvakantie. Speciaal voor de feestdagen zorgt Landal ervoor dat alle Landal parken helemaal in de sfeer van de feestdag is. Rondom de kerst is Landal Vennenbos gehuld in een winterse sfeer. Een knisperend vuurtje, sneeuw buiten (met een beetje geluk), dennenbomen en warme truien… Samen zijn is het mooiste wat er is!

Landal Vennenbos ligt midden in de Brabantse Kempen, omgeven door groene bomen en vennen. Het park heeft de beschikking over o.a. een subtropisch zwembad, entertainment, een restaurant + bar, beauty en wellness en meer.

In de omgeving van Landal Vennenbos kun je natuurlijk de natuur in of een dagje naar de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, Bobbejaanland of designstad Eindhoven.

> Bekijk direct alle Landal Vennenbos kerstvakantie 2022 kortingen

> Bekijk de rest van de Landal Deals voor de kerstvakantie 2022

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter