Landal Vennenbos kerstvakantie korting

Nu tot 30% EXTRA korting!
Geschreven op:

Wil jij deze kerstvakantie naar Landal Vennenbos? We hebben goed nieuws! Want er zijn nog enkele huisjes beschikbaar, en die moet je ook nog eens met een extra korting. Mooier dan dit gaat het niet worden, toch?! Landal Vennenbos is in de kerstvakantie een heerlijke plek om te verblijven… Het Landal park heeft veel faciliteiten en activiteiten leuk voor jong en oud. Het park zal rond de kerstvakantie helemaal in kerstsferen gebracht worden, waardoor je hier echt de winterse sfeer kunt proeven.

> Bekijk direct alle Landal Vennenbos kerstvakantie 2022 kortingen

 

Landal Vennenbos – Kerstvakantie 2022

Op dit moment zijn er op Landal Vennenbos nog verschillende soorten huisjes en aankomstdata beschikbaar voor de kerstvakantie 2022-2023. Je kunt nog kiezen uit een verblijf voor een week, een midweek, een lang weekend of een weekend. De volgende Vennenbos huisjes zijn met een extra kerstvakantie korting te boeken:

  • 4-persoonsbungalow
  • 5-persoonsbungalow
  • 6-persoonsbungalow
  • 8-persoonsbungalow
  • 10-persoonsbungalow

Hierbij kunnen jullie kiezen uit verschillende extra’s, zoals de ligging of het soort huisje.

> Bekijk direct alle beschikbare kerstvakantie opties voor Landal Vennenbos 

 

Landal Vennenbos – Bijzondere feestdagen op ’t park

Eén van de populairste vakantieparken van Landal is het prachtige Landal Vennenbos. Zo ook in de schoolvakanties en dus in de kerstvakantie. Speciaal voor de feestdagen zorgt Landal ervoor dat alle Landal parken helemaal in de sfeer van de feestdag is. Rondom de kerst is Landal Vennenbos gehuld in een winterse sfeer. Een knisperend vuurtje, sneeuw buiten (met een beetje geluk), dennenbomen en warme truien… Samen zijn is het mooiste wat er is!

Landal Vennenbos ligt midden in de Brabantse Kempen, omgeven door groene bomen en vennen. Het park heeft de beschikking over o.a. een subtropisch zwembad, entertainment, een restaurant + bar, beauty en wellness en meer.

In de omgeving van Landal Vennenbos kun je natuurlijk de natuur in of een dagje naar de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, Bobbejaanland of designstad Eindhoven.

> Bekijk direct alle Landal Vennenbos kerstvakantie 2022 kortingen

> Bekijk de rest van de Landal Deals voor de kerstvakantie 2022

Meer Landal?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.