Wil jij deze herfstvakantie last minute naar Landal Vennenbos? We hebben goed nieuws! Want er zijn nog enkele huisjes beschikbaar, en die moet je ook nog eens met een extra korting (namelijk oplopend tot maar liefst 50%). Mooier dan dit gaat het niet worden, toch?! Landal Vennenbos is in de herfstvakantie een heerlijke plek om te verblijven… Het Landal park heeft veel faciliteiten en activiteiten leuk voor jong en oud. Het park zal rond de herfstvakantie helemaal in winterse sferen gebracht worden, waardoor je hier echt kunt genieten van het najaar.

> Bekijk direct alle Landal Vennenbos herfstvakantie 2022 kortingen

 

Landal Vennenbos – Herfstvakantie 2022

Op dit moment zijn er op Landal Vennenbos nog verschillende soorten huisjes en aankomstdata beschikbaar voor de herfstvakantie 2022. Je kunt nog kiezen uit een verblijf voor een week, een midweek, een lang weekend of een weekend. De volgende Vennenbos huisjes zijn met een extra herfstvakantie korting te boeken:

  • 4-persoonsbungalow
  • 5-persoonsbungalow
  • 6-persoonsbungalow
  • 8-persoonsbungalow
  • 10-persoonsbungalow

Hierbij kunnen jullie kiezen uit verschillende extra's, zoals de ligging of het soort huisje.

> Bekijk direct alle last minute herfstvakantie opties voor Landal Vennenbos 

 

Landal Vennenbos – Bijzondere feestdagen op 't park

Eén van de populairste vakantieparken van Landal is het prachtige Landal Vennenbos. Zo ook in de schoolvakanties en dus in de herfstvakantie. Speciaal voor de feestdagen en schoolvakanties zorgt Landal ervoor dat alle Landal parken helemaal in de sfeer van het najaar is. Rondom de herfst is Landal Vennenbos gehuld in een gezellige sfeer. Een knisperend vuurtje, dennenbomen en een najaarszonnetje… Samen zijn is het mooiste wat er is!

Landal Vennenbos ligt midden in de Brabantse Kempen, omgeven door groene bomen en vennen. Het park heeft de beschikking over o.a. een subtropisch zwembad, entertainment, een restaurant + bar, beauty en wellness en meer.

In de omgeving van Landal Vennenbos kun je natuurlijk de natuur in of een dagje naar de Efteling, Safaripark Beekse Bergen, Bobbejaanland of designstad Eindhoven.

> Bekijk direct alle Landal Vennenbos herfstvakantie 2022 kortingen

 

Landal Vennenbos herfstvakantie

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter