Vlieg jij binnenkort voor een bodemprijs naar je volgende bestemming? Tijdens de KLM Real Deal Dagen (de nieuwe KLM Werelddeal Weken) boek je namelijk voor een hele scherpe prijs je vliegtickets naar de mooiste bestemmingen zoals New York, Aruba en Dubai. De KLM Real Deal Dagen zijn nét van start, maar weet dat deze actie altijd erg hard gaat en je op tijd moet toeslaan om die perfecte deal te scoren.

> Ga direct naar de KLM Real Deal Dagen actie & bekijk de aanbiedingen

 

Reqal Deal Days

Wanneer zijn de KLM Real Deal Dagen?

De KLM Real Deal Dagen zijn van 10 januari 2023 tot en met 23 januari 2023. Tijdens deze actieperiode kun je met veel voordeel je reis naar allerlei bestemmingen boeken. De KLM Real Deal Dagen actie bevat verschillende deals naar verschillende bestemmingen. Wees er wel snel bij, want OP=OP!

> Ga direct naar de KLM Real Deal Dagen 2023

Wat zijn de KLM Real Deal Dagen?

De KLM Real Deal Dagen actie is ter vervanging van de bekende KLM Werelddeal Weken. Tijdens de actieperiode kun je voor maar liefst 50 Europese & internationale bestemmingen je vliegtickets met voordeel boeken. Populaire bestemmingen tijdens de KLM Real Deal Dagen zijn o.a. New York, Bangkok, Aruba, Bonaire, Curacao en Europese steden voor een leuke stedentrip.

De beste aanbiedingen tijdens de KLM Real Deal Dagen

Geen tijd om alle 50 deals uit te pluizen? Geen probleem! Wij van VakantieDealz zijn gek op deals spotten en hebben speciaal voor jou de állerbeste Real Deals voor je op een rij gezet. Van een verre droomreis tot aan een bruisende stedentrip dichter bij huis… Voor welke bestemming ga jij?

  • New York 
  • Curacao
  • Dubai 
  • Hamburg 
  • Las Vegas

> Bekijk alle bestemmingen en prijzen

Inspiratie voor de KLM Real Deal Dagen

Weet jij nog niet precies waar je naartoe wil? Misschien is het dan leuk om wat inspiratie op te doen bij ons. Allereerst is het handig om te bepalen wat voor soort vakantie je zoekt. Een tropische niets-doen-vakantie? Een bruisende stedentrip? Of misschien wel een combinatie van beiden… Daarnaast is er natuurlijk erg veel verschil in de afstand van de bestemmingen. Ben je geen fan van lange vluchten? Kies dan voor een bestemming in Europa. Ook daar is er namelijk nog zóveel te ontdekken. Wil jij liever écht in een andere wereld stappen? Ga dan voor een verre reis naar bijvoorbeeld Azië of Noord-Amerika. Wij hebben alvast wat tips voor bestemmingen op een rij gezet:

Nieuw: Duurzame Brandstof Bonus

KLM gaat voor een duurzamere toekomst voor de luchtvaart. Daarom investeren ze volop in duurzame brandstof (ook wel Sustainable Aviation Fuel of kortweg SAF genoemd). En jij kunt helpen met jouw volgende boeking! Kies je tijdens de Real Deal Dagen voor een bijdrage aan het duurzame brandstof programma dan verdubbelt KLM dit bedrag met de Duurzame Brandstof Bonus. Win-Win!

Waarom boeken bij KLM?

Wij zijn fan: vliegen met KLM! Je hebt een ruime keuze uit bestemmingen, er zijn vaak goede deals te vinden en het personeel aan boord is altijd ontzettend vriendelijk. We hebben al veel boekingen gemaakt bij allerlei maatschappijen, maar vinden ook het boekproces bij KLM erg handig en makkelijk te begrijpen. Wil je na je boeking je stoel upgraden of bagage toevoegen? Dit kan allemaal gemakkelijk door in te loggen op de site of de app.

Voorwaarden KLM & Real Deal Dagen

De KLM Real Deal Dagen zijn binnenkort te boeken en geldig voor 50 bestemmingen (Europa en Internationaal). De getoonde prijzen zijn exclusief boekingskosten van €10,- per boeking. Je mag 1 stuk handbagage (max. 12kg) meenemen en 1 stuk ruimbagage (max. 23kg), afhankelijk van de bestemming. Tijdens de vlucht krijgen jullie een hapje, maaltijden en drinken (afhankelijk van de lengte van de vlucht).

 

KLM real deal dagen

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter