Eén, twee of zelfs drie keer per jaar gooit KLM heel veel vluchten in de uitverkoop. Deze vluchten zijn voor een aantal weken voor een lager bedrag te boeken. Deze (inmiddels) beroemde weken heten de KLM Werelddeal Weken. Al jaren schrijven we over deze weken, en we zitten qua startdatum er vrijwel nooit naast. Wil je direct weten wanneer de KLM Werelddeal Weken / Real Deal dagen beginnen? Hou dan deze pagina in de gaten of schrijf je in voor onze Werelddeal Weken alert. 

> Bekijk direct alle KLM Real Deal Dagen kortingen (nieuwe KLM Werelddeal Weken)

 

KLM Werelddeal Weken 2023 – Wanneer?

De belangrijkste vraag die elk seizoen weer gesteld gaat worden is ‘Wanneer beginnen de KLM Werelddeal Weken weer?'. De nieuwe KLM Werelddeal Weken (KLM Real Deal Dagen) zullen waarschijnlijk weer in september beginnen. De vorige KLM Werelddeal Weken waren in januari 2023.

 

KLM Werelddealweken 2023 – bestemmingen & prijzen

We hebben het geluk dat KLM op zoveel verschillende bestemmingen vliegt. Hierdoor zit er altijd voor iemand wel iets tussen. Van verre reizen tot dichterbij voor een leuke citytrip. Tijdens de periode van de KLM Werelddeal weken 2023 kun je met veel korting jullie vliegtickets naar deze bestemmingen boeken.

Een aantal bestemmingen waar je met korting je tickets voor kunt scoren zijn:

en nog veel meer!

> Bekijk direct alle KLM Werelddeal Weken bestemmingen

Inspiratie voor je volgende vakantie – TOP 3 KLM bestemmingen

Kan je uit al deze toffe bestemmingen niet kiezen? Dat snappen wij! Gelukkig hebben wij al vaak met KLM gevlogen en hebben we inmiddels een top 3 met favoriete KLM bestemmingen. Lees snel verder en wellicht helpt dit bij het maken van je keuze…

1. Met KLM naar New York

klm werelddeal weken

Wat ons betreft de ultieme stedentrip bestemming: New York! Met een directe vlucht vliegen jullie vanaf Amsterdam Schiphol Airport in ongeveer 8 uur naar deze Amerikaanse stad. KLM heeft directe vluchten, dus jullie kunnen instappen, een dutje doen en wakker worden in The City That Never Sleeps. Van wandelen door Central Park tot aan het eten van een burger bij Shake Shack: New York is er één voor op je bucketlist!

2. Met KLM naar Curacao

klm werelddeal weken

Een blauwe zee, ontelbaar veel prachtige stranden en natuurlijk het perfecte klimaat: Curacao is te gek! Het hele jaar door is dit eiland één van de populairste bestemmingen om naartoe te vliegen. Met KLM kun je met een directe of met een vlucht met tussenstop naar Curacao vliegen. Vlieg je met een directe vlucht? Dan doe je er ongeveer 10 uur over. Eenmaal daar kun je heerlijk genieten van de relaxte vibe op het eiland!

3. Met KLM naar Bangkok

klm werelddeal weken

De start van je droomreis door Thailand, of gewoon een héle gave (en lange) stedentrip: Bangkok is altijd een goede keuze. Je kunt met een directe of indirecte vlucht naar Thailand vliegen. Vanaf daar pak je de BTS (trein met airco), de bus of een taxi naar je hotel in de stad. Welkom in een compleet andere wereld… Je kunt je gemakkelijk weken vermaken in deze stad, maar we begrijpen het als je ook meer van het land wil zien!

KLM Werelddeal Weken 2021

KLM Werelddeal Weken 2023 – FAQ

Ben je benieuwd wat je tijdens de KLM Werelddeal Weken kunt verwachten? Wij hebben de meest gestelde vragen rondom de Werelddeals én KLM vluchten voor je verzameld en zo helder mogelijk voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Klik dan gerust door naar de informatiepagina van KLM zelf of stuur ons een berichtje. We helpen je graag!

1. KLM – Welke bagage is inbegrepen?

Welke bagage bij jouw reis inbegrepen is, is per geboekte reis verschillend. Je kunt altijd meer info vinden bij ‘Mijn KLM'. De algemene regels rondom bagage zijn:

  • Economy Class op Europese en intercontinentale vluchten: 1 stuk handbagage, 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop. Totaal gewicht max. 12 kg.
  • Business Class op Europese en intercontinentale vluchten: 2 stuks handbagage, 1 accessoire, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, Totaal gewicht max. 18 kg.

Wanneer je een ‘light' ticket boekt, is de ruimbagage niet inbegrepen. Tijdens het boeken kun je kiezen voor het soort ticket. Daarin zijn upgrades (tegen betaling) mogelijk, waardoor ruimbagage inbegrepen is.

2. Wat zijn de extra kosten bij het boeken?

Bij het boeken van een KLM vliegticket komt er altijd €10,- aan reserveringskosten bij. Dit is een bedrag per boeking, dus niet per persoon.

3. Tot hoe hoog lopen de kortingen op?

De kortingen lopen over het algemeen op tot 25% korting op de reguliere kortingen. Toch hebben we ook wel eens een afprijzing van bijna 40% van de gemiddelde prijs gezien. Je weet het dus nooit. Ook zit er een verschil tussen de Werelddeal weken in januari en later in het jaar. Niet alleen in de bestemmingen, maar ook in de hoogte van de afprijzing.

4. Biedt KLM tijdens de COVID-19 periode flexibiliteit aan?

Ja zeker. Meerdere keren dit jaar heeft KLM de Flexdeals aangeboden. Hierdoor kun je gemakkelijk je reis verzetten of omboeken. Wil je zeker zijn dat er op het moment van jouw boeking nog zulke voorwaarden zijn? Check dan altijd de KLM website.

5. Doet KLM iets met duurzaamheid?

KLM houdt zich uiteraard bezig met duurzaamheid. Daarom zetten ze zich voortdurend in om de CO₂-uitstoot te verminderen en het voortouw te nemen bij het creëren van een duurzamere toekomst voor de luchtvaart. KLM gebruikt o.a. duurzame vliegtuigbrandstof om de uitstoot te beperken. Daarnaast heeft KLM een programma lopen waarbij zij zorgen voor herbossing. Je kunt als boeker kiezen om jouw vlucht te compenseren.

> Bekijk meer informatie op de website van KLM

6. Hoe kan ik contact opnemen met KLM?

Is jouw vlucht vertraagd of geannuleerd, of heb je een andere vraag over jouw volgende vlucht? KLM is 24/7 bereikbaar in maar liefst 13 talen (!). Je kunt KLM via verschillende manieren bereiken. Naast bellen (via +31 (0) 20 4747747). Daarnaast zijn ze ook op verschillende (social media) kanalen beschikbaar voor chat. Namelijk via Facebook Messenger, Facebook, Twitter, LinkedIn, WeChat en Vkonkante.

7. Wanneer kan ik inchecken bij KLM?

Je kunt vanaf 30 uur voor vertrek online inchecken. Vlieg je naar de Verenigde Staten? Dan kan je 24 uur van tevoren inchecken. Lukt het je niet om online in te checken door bijvoorbeeld een storing of fout in het systeem? Dan kan je je ook inchecken op de luchthaven van vertrek.

KLM Werelddeal Weken 2021
altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter