Meivakantie

Op zoek naar Meivakantie 2020 aanbiedingen? Bij Vakantie Dealz ontdek je elke dag de beste goedkope meivakantie deals. Bekijk hieronder onze selectie van actuele meivakantie (last minute) aanbiedingen voor 2020.

Meivakantie 2020 schoolvakantie periodes: Regio Noord | Regio Midden | Regio Zuid

Goedkope meivakantie 2020 deal? Bekijk direct meivakantie aanbiedingen bij:

de vakantiediscounter meivakantie 2018
tui meivakantie 2018
d-reizen meivakantie 2018
corendon meivakantie 2018
Bezig met ladenWanneer is de meivakantie 2020?

Als je van plan bent om een vakantie te boeken in de meivakantie, is het natuurlijk wel handig om te weten wanneer de meivakantie van 2020 valt. Bij de meivakantie is dit niet afhankelijk van de regio waarin je woonachtig bent. Wel kan het per school verschillen of de meivakantie 2020 één of twee weken duurt. Check dit dus altijd even op de website van de school zelf. De vaste vrije week in heel Nederland is:

Meivakantie 2020 - 25 april t/m 3 mei

 

De beste meivakantie 2020 bestemmingen

In de meivakantie zijn er tal van leuke bestemmingen waar de temperaturen al erg aangenaam zijn! Maar wat zijn nou de beste bestemmingen om je meivakantie van 2020 door te brengen? Er is genoeg keuze, maar wij hebben de beste zonnige bestemmingen voor de meivakantie voor je op een rijtje gezet:

 

1. Meivakantie naar Turkije

Met kinderen in de meivakantie naar Turkije is zeker aan te raden! Je kent vast wel de grote all inclusive resorts waar er voor zowel de kinderen als de ouders echt genoeg te beleven is. De kinderen kunnen helemaal los in de zwembaden en de glijbanen die daar natuurlijk bij horen. Ook kunnen jullie tijdens een vakantie in Turkije altijd verschillende excursies doen, zoals een boottocht of raften met het hele gezin! De temperaturen zijn in mei al heerlijk, met een gemiddelde van zo'n 25 graden...

> Bekijk alle meivakantie aanbiedingen naar Turkije van de VakantieDiscounter

 

2. Meivakantie naar de Canarische Eilanden

Gemiddeld een temperatuur van rond de 24 graden en over het algemeen bijna geen dagen per maand dat het regent... Ideaal toch?! Jullie kunnen kiezen tussen een paar prachtige eilanden, waaronder Gran Canaria en Tenerife. De Canarische Eilanden liggen ter hoogte van Marokko en op zo'n 4 uur vliegafstand van Nederland. Gelukkig zijn er ook vaak zat hele goede aanbiedingen naar de Canarische Eilanden te vinden!

> Check hier alle Canarische Eilanden voorjaarsvakantie deals van de VakantieDiscounter

 

3. Meivakantie naar Griekenland

Een meivakantie naar de Griekse eilanden is echt heerlijk! Met een gemiddelde temperatuur van rond de 25 graden is het warm genoeg om lekker te zonnen, maar niet te heet om nog leuke dingen te ondernemen... Jullie kunnen bijvoorbeeld naar een van de bekende eilanden Kreta, Kos of Rhodos. Ook de steeds populairder wordende eilanden Zakynthos en Kefalonia zijn zeker aan te raden als meivakantie 2020 bestemming!

> Naar de goedkope Griekenland meivakantie aanbiedingen van TUI

 

Benieuwd naar alle meivakantie 2020 aanbiedingen? Bekijk ze allemaal!

 

Bekijk ook de aanbiedingen voor de andere schoolvakanties:

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Boeken bij ANVR / SGR reisorganisaties
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Goedkoop nachtje weg

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:
Oktober 2020
November 2020
Kerstvakantie 2020
Voorjaarsvakantie 2020

Nog meer kortingen?

Even geen zin in vakantie deze komende periode? Het team van VakantieDealz spot voor jou nu ook andere fijne kortingen voor populaire producten bij je favoriete winkels! En het aftellen is begonnen. Binnenkort vind je weer de allerbeste Black Friday deals voor 2020 op onze zuster website BlackFridayDealz.nl