Selecteer pagina

Meivakantie

Op zoek naar Meivakantie 2019 aanbiedingen? Bij Vakantie Dealz ontdek je elke dag de beste goedkope meivakantie deals. Bekijk hieronder onze selectie van actuele meivakantie (last minute) aanbiedingen voor 2019.

Meivakantie 2019 schoolvakantie periodes: Regio Noord | Regio Midden | Regio Zuid

Goedkope meivakantie 2019 deal? Bekijk direct meivakantie aanbiedingen bij:

de vakantiediscounter meivakantie 2018
tui meivakantie 2018
d-reizen meivakantie 2018
corendon meivakantie 2018
Bezig met ladenWanneer is de meivakantie 2019?

Als je van plan bent om een vakantie te boeken in de meivakantie, is het natuurlijk wel handig om te weten wanneer de meivakantie van 2019 valt. Bij de meivakantie is dit niet afhankelijk van de regio waarin je woonachtig bent. Wel kan het per school verschillen of de meivakantie 2019 één of twee weken duurt. Check dit dus altijd even op de website van de school zelf. De vaste vrije week in heel Nederland is:

Meivakantie 2019 - 27 april t/m 5 mei

 

De beste meivakantie 2019 bestemmingen

In de meivakantie zijn er tal van leuke bestemmingen waar de temperaturen al erg aangenaam zijn! Maar wat zijn nou de beste bestemmingen om je meivakantie van 2019 door te brengen? Er is genoeg keuze, maar wij hebben de beste zonnige bestemmingen voor de meivakantie voor je op een rijtje gezet:

 

1. Meivakantie naar Turkije

Met kinderen in de meivakantie naar Turkije is zeker aan te raden! Je kent vast wel de grote all inclusive resorts waar er voor zowel de kinderen als de ouders echt genoeg te beleven is. De kinderen kunnen helemaal los in de zwembaden en de glijbanen die daar natuurlijk bij horen. Ook kunnen jullie tijdens een vakantie in Turkije altijd verschillende excursies doen, zoals een boottocht of raften met het hele gezin! De temperaturen zijn in mei al heerlijk, met een gemiddelde van zo'n 25 graden...

> Bekijk alle meivakantie aanbiedingen naar Turkije van de VakantieDiscounter

 

2. Meivakantie naar de Canarische Eilanden

Gemiddeld een temperatuur van rond de 24 graden en over het algemeen bijna geen dagen per maand dat het regent... Ideaal toch?! Jullie kunnen kiezen tussen een paar prachtige eilanden, waaronder Gran Canaria en Tenerife. De Canarische Eilanden liggen ter hoogte van Marokko en op zo'n 4 uur vliegafstand van Nederland. Gelukkig zijn er ook vaak zat hele goede aanbiedingen naar de Canarische Eilanden te vinden!

> Check hier alle Canarische Eilanden voorjaarsvakantie deals van de VakantieDiscounter

 

3. Meivakantie naar Griekenland

Een meivakantie naar de Griekse eilanden is echt heerlijk! Met een gemiddelde temperatuur van rond de 25 graden is het warm genoeg om lekker te zonnen, maar niet te heet om nog leuke dingen te ondernemen... Jullie kunnen bijvoorbeeld naar een van de bekende eilanden Kreta, Kos of Rhodos. Ook de steeds populairder wordende eilanden Zakynthos en Kefalonia zijn zeker aan te raden als meivakantie 2019 bestemming!

> Naar de goedkope Griekenland meivakantie aanbiedingen van TUI

 

Benieuwd naar alle meivakantie 2019 aanbiedingen? Bekijk ze allemaal!

 

Bekijk ook de aanbiedingen voor de andere schoolvakanties:

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Boeken bij ANVR / SGR reisorganisaties
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Goedkope last minutes

vakantie discounter vroegboekkorting zomer 2018

Extra last minute korting

Beste deal garantie

Wat is je budget?

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand:
Augustus 2019
September 2019
Oktober 2019

Of bekijk deals per schoolvakantie:
Zomervakantie 2019

Reviews Vakantie Dealz

4.8 van 5.0 uit 73 beoordelingen

> Wat vind jij van VakantieDealz?