Meivakantie

Op zoek naar Meivakantie 2023 aanbiedingen? Bij Vakantie Dealz ontdek je elke dag de beste goedkope meivakantie deals. Bekijk hieronder onze selectie van actuele meivakantie (last minute) aanbiedingen voor 2023.

Meivakantie 2023 schoolvakantie periodes: Regio Noord | Regio Midden | Regio Zuid

Goedkope meivakantie 2023 deal? Bekijk direct meivakantie aanbiedingen bij:

tui meivakantie 2022
landal meivakantie 2022
de vakantiediscounter meivakantie 2022
voordeeluitjes meivakantie 2022
Bezig met laden


3Wanneer is de meivakantie 2023?

Als je van plan bent om een vakantie te boeken in de meivakantie, is het natuurlijk wel handig om te weten wanneer de meivakantie van 2023 valt. Bij de meivakantie is dit niet afhankelijk van de regio waarin je woonachtig bent. Wel kan het per school verschillen of de meivakantie 2023 één of twee weken duurt. Check dit dus altijd even op de website van de school zelf. De vaste vrije week in heel Nederland is:

Meivakantie 2023 - 29 april t/m 7 mei 2023

 

De beste meivakantie 2023 bestemmingen

In de meivakantie zijn er tal van leuke bestemmingen waar de temperaturen al erg aangenaam zijn! Maar wat zijn nou de beste bestemmingen om je meivakantie van 2023 door te brengen? Er is genoeg keuze, maar wij hebben de beste (zonnige) bestemmingen voor de meivakantie voor je op een rijtje gezet:

 

1. Turkije

Met kinderen in de meivakantie naar Turkije is zeker aan te raden! Je kent vast wel de grote all inclusive resorts waar er voor zowel de kinderen als de ouders echt genoeg te beleven is. De kinderen kunnen helemaal los in de zwembaden en de glijbanen die daar natuurlijk bij horen. Ook kunnen jullie tijdens een vakantie in Turkije altijd verschillende excursies doen, zoals een boottocht of raften met het hele gezin! De temperaturen zijn in mei al heerlijk, met een gemiddelde van zo'n 25 graden...

> Bekijk alle meivakantie aanbiedingen naar Turkije van de VakantieDiscounter

 

2. Canarische Eilanden

Gemiddeld een temperatuur van rond de 24 graden en over het algemeen bijna geen dagen per maand dat het regent... Ideaal toch?! Jullie kunnen kiezen tussen een paar prachtige eilanden, waaronder Gran Canaria en Tenerife. De Canarische Eilanden liggen ter hoogte van Marokko en op zo'n 4 uur vliegafstand van Nederland. Gelukkig zijn er ook vaak zat hele goede aanbiedingen naar de Canarische Eilanden te vinden!

> Check hier alle Canarische Eilanden meivakantie deals van de VakantieDiscounter

 

3. Griekenland

Een meivakantie naar de Griekse eilanden is echt heerlijk! Met een gemiddelde temperatuur van rond de 25 graden is het warm genoeg om lekker te zonnen, maar niet te heet om nog leuke dingen te ondernemen... Jullie kunnen bijvoorbeeld naar één van de bekende eilanden Kreta, Kos of Rhodos. Ook de steeds populairder wordende eilanden Zakynthos en Kefalonia zijn zeker aan te raden als meivakantie 2023 bestemming!

> Naar de goedkope Griekenland meivakantie aanbiedingen van TUI

 

 

Bekijk ook de aanbiedingen voor de andere schoolvakanties:

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Wat is je budget?

Ik zoek deals met vertrek:

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:

September 2023
Oktober 2023