Meivakantie

Op zoek naar Meivakantie 2021 aanbiedingen? Bij Vakantie Dealz ontdek je elke dag de beste goedkope meivakantie deals. Bekijk hieronder onze selectie van actuele meivakantie (last minute) aanbiedingen voor 2021.

Meivakantie 2021 schoolvakantie periodes: Regio Noord | Regio Midden | Regio Zuid

Goedkope meivakantie 2021 deal? Bekijk direct meivakantie aanbiedingen bij:

tui meivakantie 2021
landal meivakantie 2021
de vakantiediscounter meivakantie 2021
voordeeluitjes meivakantie 2021
Bezig met ladenWanneer is de meivakantie 2021?

Als je van plan bent om een vakantie te boeken in de meivakantie, is het natuurlijk wel handig om te weten wanneer de meivakantie van 2021 valt. Bij de meivakantie is dit niet afhankelijk van de regio waarin je woonachtig bent. Wel kan het per school verschillen of de meivakantie 2021 één of twee weken duurt. Check dit dus altijd even op de website van de school zelf. De vaste vrije week in heel Nederland is:

Meivakantie 2021 - 1 mei t/m 9 mei

 

De beste meivakantie 2021 bestemmingen

In de meivakantie zijn er tal van leuke bestemmingen waar de temperaturen al erg aangenaam zijn! Maar wat zijn nou de beste bestemmingen om je meivakantie van 2021 door te brengen? Er is genoeg keuze, maar wij hebben de beste (zonnige) bestemmingen voor de meivakantie voor je op een rijtje gezet:

 

1. Dit jaar: Nederland

meivakantieNu we dit jaar helaas niet naar het buitenland mogen reizen in de meivakantie, is Nederland de enige optie. Maar, niet getreurd... Nederland heeft namelijk prachtige regio's. Onze favoriete bestemmingen binnen ons eigen land zijn de Veluwe, de Waddeneilanden, Limburg en de Haagse kust. In de meivakantie is het vaak al hartstikke lekker weer, waardoor je mooie wandelingen kunt maken of zelf de barbecue aan kan steken!

 

 

2. Volgend jaar: Turkije

Met kinderen in de meivakantie naar Turkije is zeker aan te raden! Je kent vast wel de grote all inclusive resorts waar er voor zowel de kinderen als de ouders echt genoeg te beleven is. De kinderen kunnen helemaal los in de zwembaden en de glijbanen die daar natuurlijk bij horen. Ook kunnen jullie tijdens een vakantie in Turkije altijd verschillende excursies doen, zoals een boottocht of raften met het hele gezin! De temperaturen zijn in mei al heerlijk, met een gemiddelde van zo'n 25 graden...

> Bekijk alle meivakantie aanbiedingen naar Turkije van de VakantieDiscounter

 

3. Volgend jaar: Canarische Eilanden

Gemiddeld een temperatuur van rond de 24 graden en over het algemeen bijna geen dagen per maand dat het regent... Ideaal toch?! Jullie kunnen kiezen tussen een paar prachtige eilanden, waaronder Gran Canaria en Tenerife. De Canarische Eilanden liggen ter hoogte van Marokko en op zo'n 4 uur vliegafstand van Nederland. Gelukkig zijn er ook vaak zat hele goede aanbiedingen naar de Canarische Eilanden te vinden!

> Check hier alle Canarische Eilanden voorjaarsvakantie deals van de VakantieDiscounter

 

4. Volgend jaar: Griekenland

Een meivakantie naar de Griekse eilanden is echt heerlijk! Met een gemiddelde temperatuur van rond de 25 graden is het warm genoeg om lekker te zonnen, maar niet te heet om nog leuke dingen te ondernemen... Jullie kunnen bijvoorbeeld naar een van de bekende eilanden Kreta, Kos of Rhodos. Ook de steeds populairder wordende eilanden Zakynthos en Kefalonia zijn zeker aan te raden als meivakantie 2020 bestemming!

> Naar de goedkope Griekenland meivakantie aanbiedingen van TUI

 

 

Bekijk ook de aanbiedingen voor de andere schoolvakanties:

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Wat is je budget?

Wanneer wil jij weg?

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:
Oktober 2021
November 2021