Wat is er leuker dan Landal strandhuisjes? Heerlijk wakker worden aan het strand en de zee… Fantastisch! En goed nieuws; je boekt namelijk nu met veel last minute korting jouw volgende verblijf in een Landal strandhuisje.

Landal heeft verschillende vakantieparken met strandhuisjes. Een aantal van deze beach lodges / bungalows liggen direct op het strand. De andere strandhuisjes liggen aan of in de duinen. Allebei natuurlijk fantastisch!

> Bekijk direct alle Landal vakantieparken

 

1. Landal Strandhuisjes – Julianadorp, Nederland

Eén van de populairste Landal parken met strandhuisjes is het mooie Landal Julianadorp. Dit vakantiepark in Noord-Holland heeft verschillende huisjes direct op het strand. Deze strandhuisjes zijn vrijstaand en zijn ongeveer 45m2 groot. Je kunt met 4 tot 6 personen in de strandhuisjes verblijven.

Op dit moment zijn er nog een aantal last minute strandhuisjes beschikbaar. Maar; let wel op, deze huisjes zijn erg populair. Dus ze kunnen snel weg zijn!

> Bekijk deze last minute Landal strandhuisjes

 

2. Landal Strandhuisjes – Strandresort Ouddorp Duin

Een ander geliefd Landal park met strandhuisjes is Strandresort Ouddorp Duin. Dit mooie vakantiepark in Ouddorp heeft verschillende huisjes in de duinen en aan het strand. De strandhuisjes hebben verschillende groottes, waardoor je er één kunt boeken met een kleinere groep, maar ook met een grotere groep.

> Bekijk deze last minute Landal strandhuisjes

 

3. Landal Strandhuisjes – Beach Villa's Hoek van Holland

Als je van luxe houdt, zit je met deze Landal strandhuisjes helemaal goed! Deze strandvilla's op Landal Beach Villa's Hoek van Holland zijn fantastisch… En goed nieuws: ook hier zijn nog een aantal last minute huisjes beschikbaar!

Vanuit jullie villa stappen jullie direct het strand op… Als dat niet fijn is?

> Bekijk deze last minute Landal strandhuisjes

 

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter