Op zoek naar een Landal Miggelenberg aanbieding? Dan heb je geluk! Je kunt nu namelijk wel heel voordelig genieten van een vakantie bij Landal Miggelenberg. Wanneer je last minute boekt, krijg je tot wel 40% korting op je verblijf. Ook ontvang je tijdelijk tot 30% korting op je verblijf in schoolvakanties en op feestdagen.

> Bekijk direct alle Landal Miggelenberg aanbiedingen

 

Last minute Landal Miggelenberg aanbieding

Profiteren van de hoogste korting? Boek dan last minute! Je ontvangt dan tot wel 40% korting op je verblijf bij Landal Miggelenberg. De perfecte mogelijkheid om er nog snel even tussenuit te gaan!

> Profiteer direct van de last minute Landal korting

 

Landal Miggelenberg aanbieding schoolvakanties & feestdagen

Liever in de schoolvakantie weg? Ook dan profiteer je bij Landal Miggelenberg van extra korting! Je ontvangt nu namelijk tot 30% korting op je verblijf in de schoolvakantie en op diverse feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Landal Miggelenberg ligt midden in de natuur, op de Veluwe. De ideale plek dus om met het hele gezin te genieten van de voorjaarszon.

> Profiteer direct van een Landal Miggelenberg aanbieding

 

Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering € 29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen
€ 8,95 p.p. , kinderbedlinnen € 7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter