Ben jij zó'n fan van Landal, dat je hier het liefst het hele jaar door zit? Dan is eigenaar worden van een Landal huisje misschien wel iets voor jou! Het is naast een goede investering, ook een fijne plek waar jij (en je gezin / partner) vakantie kunnen vieren. Wil je weten hoe je een Landal huisje kunt kopen en wat de voordelen zijn voor Landal eigenaren? Lees dan zeker even verder!

> Bekijk direct alle info op de website van Landal [onderin van de pagina]

 

Landal eigenaren – Wat zijn de voordelen?

In totaal heeft Landal GreenParks maar liefst 90 vakantieparken in Europa. Dat betekent dat Landal tot de grootste aanbieders van vakantieparken in Nederland behoort. Zoals we allemaal weten blijft de vraag naar vakantieparken in eigen land (en ook buiten Nederland) altijd erg groot, dus een investering in een Landal huisje kan erg goed uitpakken.

Wist je dat van de 15.000 vakantiewoningen, er ongeveer de helft behoren tot een particuliere Landal eigenaar? Veel he! Naast dat je uiteraard rendement krijgt bij het verhuren van jouw Landal huisje, zijn er ook andere voordelen voor Landal eigenaren:

  • Je kunt zelf gebruik maken van je Landal huisje (regels zijn per park verschillend)
  • Je kunt zelf een keuze maken welk park bij jou past
  • Je wordt al een Landal eigenaar vanaf €50.000

> Bekijk direct alle info op de website van Landal [onderin van de pagina]

 

Landal huisje kopen – Hoe doe ik dit?

Landal heeft een eigen ‘Landal Makelaardij‘ waar alle informatie over beschikbare Landal huisjes staat. Hierop valt te lezen dat je al een Landal huisje kunt kopen vanaf slechts €50.000. Uiteraard is dat veel geld, maar hopelijk haal je de investering er snel uit.

Naast bestaande huisjes, worden er op dit moment ook veel nieuwe Landal huisjes gebouwd. Zo kun je gemakkelijk de keuze uit nieuwbouw of bestaande bouw maken. Bekijk alle projecten op de site van Landal Makelaardij.

Meer Landal?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter