Landal eigenaren

Jouw voordelen, Landal huisje kopen & meer!
Geschreven op:

Ben jij zó’n fan van Landal, dat je hier het liefst het hele jaar door zit? Dan is eigenaar worden van een Landal huisje misschien wel iets voor jou! Het is naast een goede investering, ook een fijne plek waar jij (en je gezin / partner) vakantie kunnen vieren. Wil je weten hoe je een Landal huisje kunt kopen en wat de voordelen zijn voor Landal eigenaren? Lees dan zeker even verder!

> Bekijk direct alle info op de website van Landal [onderin van de pagina]

 

Landal eigenaren – Wat zijn de voordelen?

In totaal heeft Landal GreenParks maar liefst 90 vakantieparken in Europa. Dat betekent dat Landal tot de grootste aanbieders van vakantieparken in Nederland behoort. Zoals we allemaal weten blijft de vraag naar vakantieparken in eigen land (en ook buiten Nederland) altijd erg groot, dus een investering in een Landal huisje kan erg goed uitpakken.

Wist je dat van de 15.000 vakantiewoningen, er ongeveer de helft behoren tot een particuliere Landal eigenaar? Veel he! Naast dat je uiteraard rendement krijgt bij het verhuren van jouw Landal huisje, zijn er ook andere voordelen voor Landal eigenaren:

  • Je kunt zelf gebruik maken van je Landal huisje (regels zijn per park verschillend)
  • Je kunt zelf een keuze maken welk park bij jou past
  • Je wordt al een Landal eigenaar vanaf €50.000

> Bekijk direct alle info op de website van Landal [onderin van de pagina]

 

Landal huisje kopen – Hoe doe ik dit?

Landal heeft een eigen ‘Landal Makelaardij‘ waar alle informatie over beschikbare Landal huisjes staat. Hierop valt te lezen dat je al een Landal huisje kunt kopen vanaf slechts €50.000. Uiteraard is dat veel geld, maar hopelijk haal je de investering er snel uit.

Naast bestaande huisjes, worden er op dit moment ook veel nieuwe Landal huisjes gebouwd. Zo kun je gemakkelijk de keuze uit nieuwbouw of bestaande bouw maken. Bekijk alle projecten op de site van Landal Makelaardij.

Meer Landal?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.