Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis

Hooge Zwaluwe, Noord-Brabant

Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis

Nederland

Slapen in een voormalig gemeentehuis? De naam van dit boetiekhotel verklapt het al. Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis is gelegen in het natuurrijke Brabant, tussen de De Biesbosch en het gezellige Breda in. Voor ieder wat wils laten we zeggen… Ontbijt in de oude raadzaal, bestel een lunchpakket bij de receptie en verken de prachtige omgeving. Na afloop van een geslaagde middag komen jullie tot rust in jullie comfortabele kamer. Schenk voor jezelf nog een lekker kopje thee in en sluit voldaan jullie ogen. Slaaplekker!

Meer over Nederland

Dat een vakantie dicht bij huis ontzettend leuk kan zijn, dat weten wij maar al te goed. Ons eigen landje heeft ontzettend veel mooie plaatsen en natuurgebieden waar je er écht even tussenuit kunt zijn. Al is het tijdens een nachtje weg in een leuke stad of juist met het hele gezin op de camping: er valt genoeg lol te beleven. Uitwaaien doe je aan de kust bij Scheveningen of op één van de Waddeneilanden. Gek op winkelen en cultuur? Ga dan voor een nachtje weg bij Amsterdam of Breda.

Faciliteiten van Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis

  • Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis Gratis wifi
  • Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis Rustig
Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis Bekijk alle faciliteiten van Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis
  • Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis Wij zoeken de beste deals voor jou!
  • Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis Meer dan 10 jaar ervaring
  • Boetiekhotel Ons Oude Raadhuis Klantbeoordeling 4,9/5

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Bekijk alle blogs

Hoe werkt vakantiedealz

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail