Romantisch een nachtje weg en overnachten in een hotel met jacuzzi op de kamer… Beter kan niet toch? Wij hebben in deze top 10 de meest luxe hotelkamers met een jacuzzi of bubbelbad op de kamer geselecteerd. Zo kun jij samen met jouw geliefde of beste vriend(in) genieten van een ontspannen wellness overnachting!

> Bekijk hier alle arrangementen voor hotels met een jacuzzi op de kamer

 

Hotel met jacuzzi op de kamer – TOP 10

Wij hebben de top 10 hotels met jacuzzi op de kamer geselecteerd. Uiteraard is er nog een veel grotere keuze uit verschillende hotels met een jacuzzi. Hou deze pagina in de gaten, want we zullen regelmatig hotels en suites met een jacuzzi op de kamer toevoegen.

 

1. Mainport Hotel – Rotterdam – Jacuzzi op de kamer

Het zeer goed beoordeelde en luxe 5* Mainport Hotel in Rotterdam is een fantastische plek voor jullie luxe overnachting! Hotelkamers in het Mainport Hotel hebben de beschikking over een fijne jacuzzi.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid 

2. Van der Valk Middelburg – Bubbelbad & sauna op de kamer

Van der Valk hotels staan natuurlijk bekend om de luxe suites met een jacuzzi. Zo heeft ook Van der Valk een ‘wellnesssuite' met o.a. een bubbelbad, infrarood sauna en een dubbele regendouche.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

3. Inntel Hotels Art Eindhoven – Eindhoven – Jacuzzi op de kamer

Niet alleen overnachten in een prachtige design hotelkamer, maar jullie kunnen ook ontspannen in de grote ronde jacuzzi in jullie kamer. De ‘Art Jacuzzi Kamer' heeft de beschikking over een XL jacuzzi.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

4. Hotel the Toren – Amsterdam – Bubbelbad op de kamer

Hotel The Toren is maar liefst vier keer uitgeroepen tot beste hotel van Nederland… Hier moeten jullie heen! De meest luxe kamers hebben de beschikking over een dubbele whirlpool op de kamer!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

5. Hotel de Reehorst – Ede – XL jacuzzi op de kamer

Het zeer goed beoordeelde Hotel de Reehorst in Ede heeft verschillende hotelkamers met jacuzzi. Kies bijvoorbeeld voor een hotelkamer met jacuzzi én een bioscoop TV scherm…

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

6. Kasteel de Wittenburg – Wassenaar – Jacuzzi op de kamer

Het prachtige Kasteel de Wittenburg in Wassenaar (bij Den Haag) is een romantische plek waar jullie écht kunnen ontspannen. De meest luxe hotelkamers hebben een een sauna en fijne jacuzzi op de kamer.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

7. Van der Valk Tilburg – Brabant – Luxe hotel met jacuzzi op kamer

Van der Valk Tilburg behoort tot onze favoriete Van der Valk hotels van Nederland… Dit luxe hotel heeft meerdere themakamers met een grote jacuzzi. Daarnaast zijn de bedden zeer comfortabel en de kamers erg ruim.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

8. Van der Valk Emmen – Themakamers & jacuzzi op de kamer

Kiezen jullie voor de Afrika Suite, de Hollywood suite of misschien één van de andere themakamers? Van der Valk Emmen heeft luxe hotelkamers met een jacuzzi of een bubbelbad. Keuze genoeg!

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

9. Grand Hotel de Draak – Bergen op Zoom – Jacuzzi op de kamer

Grand Hotel de Draak is het oudste hotel van Nederland, maar misschien ook wel één van de meest relaxte hotels van het land. De ‘Superior Suites' zijn niet alleen prachtig, maar hebben ook een jacuzzi op de kamer.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

10. Hotel Villa de Klughte – Wijk aan Zee – 2 persoons jacuzzi op de kamer

Met uitzicht over het strand of de duinen heeft Hotel Villa de Klughte een prachtige locatie! Zowel de suites als de superior kamers hebben de beschikking over een 2 persoons jacuzzi.

> Lees meer en bekijk de prijzen & beschikbaarheid

 

hotel met jacuzzi op kamer

 

Tips voor een overnachting in een hotel met jacuzzi op kamer

Nu we allemaal wat minder op reis gaan, is een luxe overnachting in Nederland de perfecte oplossing. Romantisch met jouw geliefde of gezellig met een vriend of vriendin er even tussenuit… Wat is er dan fijner dan een prachtige hotelkamer of suite met o.a. een privé jacuzzi en soms nog andere wellness faciliteiten? Op deze pagina hebben wij onze persoonlijke top 10 hotels met een jacuzzi op de kamer geselecteerd. Deze adresjes zijn allemaal zeer geschikt voor een nachtje of weekendje weg in Nederland.

Tip: zit jouw ideale hotelkamer met jacuzzi er toch niet tussen? Kijk dan eens verder op VakantieDealz, want daar publiceren we elke dag veel goedkope vakanties & vakantie aanbiedingen speciaal voor jou. En soms zijn 8-daagse all inclusive deals naar de zon nog voordeliger dan een paar nachten weg in eigen land… Of bekijk eens de top 10 luxe hotels Nederland!

 

Hotel met jacuzzi op kamer – TOP 10

  1. Mainport Hotel Rotterdam
  2. Van der Valk Middelburg
  3. Inntel Hotels Art Eindhoven
  4. Hotel the Toren Amsterdam
  5. Hotel de Reehorst Ede
  6. Kasteel de Wittenburg Wassenaar
  7. Van der Valk Tilburg
  8. Van der Valk Emmen
  9. Grand Hotel de Draak Bergen op Zoom
  10. Hotel Villa de Klughte Wijk aan Zee