Hotel de Elderschans

Zeeland | Boek nu je verblijf v/a slechts €64,-
Geschreven op:

Op zoek naar een scherpe Hotel de Elderschans aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Hotel de Elderschans aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen namelijk hoog op! Hotel de Elderschans heeft verschillende all inclusive arrangementen met o.a. ontbijt, diner en leuke extra’s.

Wil je overnachten bij Hotel de Elderschans in Zeeland? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen vanaf slechts €64,- per persoon!

Bekijk direct alle Hotel de Elderschans aanbiedingenhotel de elderschans

Hotel de Elderschans – Zeeland, Nederland

All inclusive verblijven in eigen land? Dan is Hotel de Elderschans in Zeeland de plek waar je moet zijn! Het hotel staat op een historisch landgoed in Zeeuws-Vlaanderen en ligt midden in een klein bos, vlak bij Aardenburg. En Hotel de Elderschans is niet zomaar een hotel… 400 jaar geleden werd hier namelijk hard gestreden tegen de Spanjaarden. Een historische locatie dus! Ook is Hotel de Elderschans het grootste hotel van Zeeland.

Het hotel heeft meerdere zonneterrassen, een heerlijk restaurant, een bar en een lounge. Je zult hier dus niets tekort komen! Ook is er een fitnessruimte met sauna, een jeu-de-boules-baan en een eigen parkeerterrein. Ideaal toch?

> Bekijk direct alle Hotel de Elderschans aanbiedingen

Hotel de Elderschans arrangement – Aanbiedingen vanaf €64,-

Hotel de Elderschans heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2, 3, 4, 5, 6 of 7 dagen. Je profiteert momenteel van hoge kortingen.

> Bekijk direct alle Hotel de Elderschans aanbiedingenhotel de elderschans

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

hotel de elderschans aanbieding

Meer hotelacties?


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.