Op zoek naar een scherpe Hotel de Elderschans aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben wij de beste Hotel de Elderschans aanbiedingen op een rijtje gezet. De kortingen lopen op tot maar liefst 30%! Hotel de Elderschans heeft verschillende all inclusive arrangementen met o.a. ontbijt, diner en leuke extra's!

Wil je overnachten bij Hotel de Elderschans in Zeeland? Profiteer dan nu van de actuele aanbiedingen met kortingen tot wel 30%.

Bekijk direct alle Hotel de Elderschans aanbiedingen

 

 

Hotel de Elderschans – Zeeland, Nederland

All inclusive verblijven in eigen land? Dan is Hotel de Elderschans in Zeeland de plek waar je moet zijn! Het hotel staat op een historisch landgoed in Zeeuws-Vlaanderen en ligt midden in een klein bos, vlak bij Aardenburg. En Hotel de Elderschans is niet zomaar een hotel… 400 jaar geleden werd hier namelijk hard gestreden tegen de Spanjaarden. Een historische locatie dus! Ook is Hotel de Elderschans het grootste hotel van Zeeland.

Het hotel heeft meerdere zonneterrassen, een heerlijk restaurant, een bar en een lounge. Je zult hier dus niets tekort komen! Ook is er een fitnessruimte met sauna, een jeu-de-boules-baan en een eigen parkeerterrein. Ideaal toch?

> Bekijk direct alle Hotel de Elderschans aanbiedingen

 

Hotel de Elderschans arrangement – Aanbiedingen met 30% korting

Hotel de Elderschans heeft verschillende arrangementen die je kunt boeken. Hierbij heb je de keuze uit een verblijf van 2, 3, 4, 5, 6 of 7 dagen. Je profiteert momenteel van kortingen tot wel 30%.

> Bekijk direct alle Hotel de Elderschans aanbiedingen

 

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (bedrag verschilt per accommodatie) en administratiekosten (€14,50 per boeking).

 

hotel de elderschans aanbieding

Meer hotelacties?

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter