Voor slechts €25,- overnachten in een Fletcher hotel? En dan ook nog eens inclusief ontbijt? Dat is bijna te mooi om waar te zijn… Gelukkig voor jou, is het toch echt zo! Met deze Fletcher hotel aanbieding 25 euro boek je een overnachting voor een bizar lage prijs. Je kunt kiezen uit één van de 101 hotels van Fletcher in Nederland die deelnemen aan de actie. Hieronder lees je alle voorwaarden én geven we je exclusieve tips over onze favoriete Fletcher hotels…

> Bekijk direct de Fletcher hotel aanbiedingen van 25 euro

 

Fletcher hotel aanbieding 25 euro

De 101 deelnemende Fletcher hotels zitten verspreid door heel Nederland. Dus of je nu een hotel aan de kust van Zeeland zoekt of liever het bourgondische Limburg ontdekt… De keuze is reuze! De hotel aanbieding van 25 euro is inclusief:

  • 1, 2 of 3x overnachting
  • 1, 2 of 3x uitgebreid ontbijt
  • Gratis WiFi
  • Gratis informatiepakket van de omgeving (incl. fiets- en wandelroutes)

De prijs is per persoon per nacht (gebaseerd op een verblijf van 2 personen in een standaard kamer). Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen. Dit is een tijdelijke actie die meerdere keren per jaar plaatsvindt. Op dit moment niet actief? Dan heeft Fletcher nog veel meer aanbiedingen! 

De deelnemende Fletcher hotels zijn uitsluitend 3- of 4-sterren hotels. Je kunt dus gewoon luxe overnachten in een 4* hotel mét een ontbijtje voor maar €25,- per persoon!

> Bekijk de Fletcher hotel aanbieding 25 euro hier

 

Fletcher hotels aanbiedingen | Onze favorieten

Hieronder hebben we onze favoriete hotels verzameld die meedoen met de Fletcher hotel aanbieding van 25 euro. In al deze hotels kun je dus overnachten (incl. ontbijt) voor slechts €25,- per persoon.

* Entree tot de wellness is niet inbegrepen

Dus waar wacht je nog op? Profiteer van deze Fletcher hotel aanbieding 25 euro actie & overnacht in de mooiste hotels voor een bodemprijs… Wil je liever gebruik maken van een andere Fletcher aanbieding? Dagelijks spotten we de leukste Fletcher aanbiedingen voor een verblijf in Nederland. Ook lopen er vaak andere acties, zoals de AH Fletcher hotelactie of de Fletcher Voordeel Vrijdag campagne.

> Bekijk hier alle Fletcher hotels aanbiedingen

 

Meer Fletcher aanbiedingen

Eén ding weten we zeker: een goedkoop nachtje weg begint bij Fletcher! Als deze €25,- hotel aanbieding niet actief is, dan is er wel een andere Fletcher aanbieding actief. Als we tussen het aanbod van alle Fletcher hotels kijken, dan kunnen wel altijd wel een (last minute) overnachting tussen de €20,- en €30,- vinden. Dat is toch niet gek voor een nachtje weg in eigen land… We hebben een aantal populaire Fletcher aanbiedingen en acties voor je op een rij gezet:

AH Fletcher aanbieding

In samenwerking met de Albert Heijn (supermarkt) heeft Fletcher verschillende keren per jaar de AH Fletcher Hotelactie. Tijdens deze actie kun je voor erg weinig een Fletcher voucher aanschaffen waarmee je een hotelovernachting in heel Nederland kunt boeken. Hou onze pagina over deze actie in de gaten om te weten wanneer deze aanbieding weer te koop is.

Fletcher aanbieding AD

Net als de AH Fletcher aanbieding, is er ook een aantal keer per jaar de Fletcher AD actie. Tijdens de actieperiode krijg je veel voordeel op een overnachting in één van de ruim 100 Fletcher hotels in eigen land. Weten of deze actie op dit moment actief is? Hou dan de Fletcher aanbieding AD post in de gaten!

Fletcher aanbieding Kruidvat

En als derde actie biedt Fletcher vaak hotelvouchers aan via Kruidvat. Voor slechts een paar tientjes kopen jullie met z'n tweeën een overnachting in een Fletcher hotel naar keuze. Afgelopen jaar kon je een Fletcher voucher kopen vanaf slechts €12,99 per persoon. Dat is natuurlijk geen geld!

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter