Update: op dit moment is deze actie niet actief. Wel zijn er veel andere leuke acties te boeken (o.a. last minute incl. ontbijt voor €20,- en In Room Dining Arrangement).

> Bekijk alle Fletcher aanbiedingen van dit moment

 

Voor slechts €25,- overnachten in een Fletcher hotel? En dan ook nog eens inclusief ontbijt? Dat is bijna te mooi om waar te zijn… Gelukkig voor jou, is het toch echt zo! Met deze Fletcher hotel aanbieding 25 euro boek je een overnachting voor een bizar lage prijs. Je kunt kiezen uit één van de 101 hotels van Fletcher in Nederland die deelnemen aan de actie. Hieronder lees je alle voorwaarden én geven we je exclusieve tips over onze favoriete Fletcher hotels…

> Bekijk direct de Fletcher hotel aanbiedingen van 25 euro

 

Fletcher hotel aanbieding 25 euro

De 101 deelnemende Fletcher hotels zitten verspreid door heel Nederland. Dus of je nu een hotel aan de kust van Zeeland zoekt of liever het bourgondische Limburg ontdekt… De keuze is reuze! De hotel aanbieding van 25 euro is inclusief:

  • 1, 2 of 3x overnachting
  • 1, 2 of 3x uitgebreid ontbijt
  • Gratis WiFi
  • Gratis informatiepakket van de omgeving (incl. fiets- en wandelroutes)

De prijs is per persoon per nacht (gebaseerd op een verblijf van 2 personen in een standaard kamer). Jullie hoeven geen boekingskosten te betalen. Dit is een tijdelijke actie.

De deelnemende Fletcher hotels zijn uitsluitend 3- of 4-sterren hotels. Je kunt dus gewoon luxe overnachten in een 4* hotel mét een ontbijtje voor maar €25,- per persoon!

> Bekijk de Fletcher hotel aanbieding 25 euro hier

 

Fletcher hotels aanbiedingen | Onze favorieten

Hieronder hebben we onze favoriete hotels verzameld die meedoen met de Fletcher hotel aanbieding van 25 euro. In al deze hotels kun je dus overnachten (incl. ontbijt) voor slechts €25,- per persoon.

* Entree tot de wellness is niet inbegrepen

Dus waar wacht je nog op? Profiteer van deze Fletcher hotel aanbieding 25 euro actie & overnacht in de mooiste hotels voor een bodemprijs… Wil je liever gebruik maken van een andere Fletcher aanbieding? Dagelijks spotten we de leukste Fletcher aanbiedingen voor een verblijf in Nederland. Ook lopen er vaak andere acties, zoals de AH Fletcher hotelactie of de Fletcher Voordeel Vrijdag campagne. 

> Bekijk hier alle Fletcher hotels aanbiedingen