Hotelspecials

Zin om er even tussenuit te gaan? Dan is één van deze Hotelspecials vast iets voor jou! Wij selecteren elke dag (handmatig!) de leukste en beste hoteldeals van het moment. Van een hotelspecial voor Van der Valk tot aan een luxe hotelarrangement in Nederland; bij vakantiedealz scoor je ze allemaal met korting!

> Bekijk direct alle Hotelspecials aanbiedingen

Wij zoeken de beste deals voor jou!
Meer dan 10 jaar ervaring
Klantbeoordeling 4,9/5

Meer Hotelspecials aanbiedingen?

Tussen onze zonvakanties door, vinden we het heerlijk om er even tussenuit te gaan… Gewoon voor één of twee nachten weg in eigen land, of net over de grens (België / Duitsland). Na jarenlange ervaring weten we precies waar je voor een lage prijs een fijn hotelverblijf kunt boeken. Zo maak jij je overnachting hotelspecial!

Op dit moment zul je vooral leuke hotelaanbiedingen binnen Nederland vinden. We spotten elke dag de beste aanbiedingen voor een hotelspecial aan de kust, in steden of in de natuur. Vaak zijn dit deals voor één nacht of voor een meerdaags-arrangement. Houd de website goed in de gaten. Wellicht zitten er namelijk wel echte pareltjes tussen.

Populairste hotelspecial acties van 2024

Wat voor hotelspecials wij spotten? Denk aan o.a. Van der Valk arrangementen, 1+1 gratis acties, last minute hotels, €25,- Fletcher acties, maar ook buitenland hoteldeals. De populairste acties van dit jaar zijn nu al de Fletcher aanbiedingen, maar ook luxe bestemmingen als de hotels met swim-up kamer in Turkije en Griekenland

Nieuw: hotelspecials & tips op de TikTok van vakantiedealz!

Wist je dat wij tegenwoordig ook op TikTok zijn te vinden? Wij posten regelmatig de leukste hotelspecials, acties en unieke adresjes op de vakantiedealz TikTok. Deze video’s kun je direct via ons profiel ontdekken. Volg je ons nog niet? Vergeet dat dan niet gelijk even te doen! 

Bekijk direct hotelspecials bij:

> Voordeeluitjes
> Trivago
> Booking
> Fletcher

Mis nooit meer een goede deal!

Schrijf je in en ontvang de beste aanbiedingen in je mail