Winnaars winacties VakantieDealz

Gratis vakanties, vliegtickets & meer
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Op deze pagina vind je alle winnaars van de winacties die VakantieDealz georganiseerd heeft. Zelf een keertje meedoen? Hou onze winactie-pagina in de gaten voor de actuele acties & wie weet ben jij dit keer de gelukkige!

 

Winactie | Een gratis reis met Bebsy t.w.v. €350,-

Het winnen van een gratis reis is misschien wel de allerleukste prijs die je kunt winnen op een website zoals die van ons. In januari 2019 gaven wij, exclusief samen met bebsy.nl, een gratis reis weg ter waarde van €350,-. Het enige wat de deelnemers hiervoor hoefden te doen was zichzelf in te schrijven voor onze WhatsApp dienst. Hierbij ontvang je onder andere unieke deals en kortingscodes direct op je telefoon. De gelukkige winnares van deze winactie was Linda van Aalten. Nogmaals veel plezier met deze héle fijne prijs!

 

 

Winactie | 2 retourtickets naar een Europese bestemming t.w.v. €300,-

Bij deze winactie konden deelnemers 2 gratis retourtickets naar een Europese bestemming winnen ter waarde van €300,-. De deelnemers maakten kans op deze leuke prijs door VakantieDealz te volgen op Facebook, in de reacties te vertellen naar welke bestemming je dan zou willen & te vertellen wie je mee zou nemen als je de tickets zou winnen. De gelukkige winnares die twee retourtickets won, was Tessa uit Haarlem. Nogmaals gefeliciteerd!

 

 

Winactie | Luxe overnachting Van der Valk suite t.w.v. €300,-

In april 2018 hadden we een super leuke winactie waarbij deelnemers een luxe overnachting in een unieke Van der Valk Suite konden winnen ter waarde van €300,-. Enkele Van der Valk hotels hebben hele toffe thema suites, zoals een Jungle Suite, een Ibiza Suite of een Wellness Suite… Ons lijken ze allemaal gaaf! Na de overnachting kon de winnaar genieten van een uitgebreid live cooking ontbijt. Om kans te maken op deze toffe prijs moest je VakantieDealz volgen op Facebook, in de reacties vertellen wie je mee zou nemen & het actiebericht liken. De gelukkige winnaar was Erik uit Den Helder!

 

 

Winactie | 2 retourtickets naar Curacao t.w.v. €1500,-

Dit is waarschijnlijk één van de tofste winacties die we ooit gehad hebben. Wie wil er nou niet 2 gratis vliegtickets naar het tropische Curacao winnen? Heerlijk relaxen op het strand en wegdromen met een cocktail… Van TUI mochten wij deze twee gratis tickets weggeven. Hiervoor hoefden de deelnemers maar 1 ding te doen: zichzelf inschrijven voor de nieuwsbrief. De gelukkige winnares was Manita. We hopen dat je een heerlijke vakantie hebt geboekt!

 

 

Winactie | Gratis kaartjes Vakantiebeurs & 2 retourtickets naar een Europese bestemming t.w.v. €300,-

In de aanloop naar de Vakantiebeurs hadden we in december een toffe actie waarmee deelnemers 10 x 2 gratis dagkaarten (samen ter waarde van €31,-) konden winnen voor de Vakantiebeurs óf een nog grotere prijs: 2 retourtickets naar een Europese bestemming ter waarde van €300,-. Het enige wat deelnemers hiervoor hoefden te doen was: zichzelf inschrijven voor de nieuwsbrief & de Facebook pagina van VakantieDealz liken. Enkele winnaars van de gratis kaartjes voor de Vakantiebeurs waren: Ellen Maas, Marion de Goei, Maud de Vries, Nicole Pape-Walraven Borst, Suzanne Huis & R.L. Voortman. En de gelukkige winnares van de twee retourtickets ter waarde van €300,- was Corine uit Nootdorp. Iedereen nogmaals gefeliciteerd!

 

Winactie | Cadeaubonnen Bol.com t.w.v. €25,- & €50,-

In oktober 2017 hebben wij een onderzoek gedaan, waarbij mensen allerlei vragen over vakanties in moesten vullen. Wanneer zij de vragenlijst ingevuld hadden, maakten zij automatisch kans op een cadeaubon van Bol.com ter waarde van €25,- of €50,-. Enkele gelukkige winnaars hiervan waren: Martijn Gerding, Anne van Rossum, Vincent de Gauw, Joke van de Veen, Marion Verheij, Rebecca van Meeuwen & Inez Faber.

 

 

Winactie | 2 retourtickets naar een Europese bestemming t.w.v. €300,-

Bij deze winactie konden deelnemers 2 gratis retourtickets naar een Europese bestemming winnen ter waarde van €300,-. De deelnemers maakten kans op deze leuke prijs door VakantieDealz te volgen op Facebook, in de reacties te vertellen naar welke bestemming je dan zou willen & te vertellen wie je mee zou nemen als je de tickets zou winnen. De gelukkige winnares was Thara Romeijn, nogmaals gefeliciteerd!

 

Winactie | Cadeaubonnen

In mei 2017 hebben wij onder de fans van VakantieDealz een enquête gehouden over wat zij graag wilden wilden zien op de website. Onder de deelnemers werden een aantal leuke cadeaubonnen uitgereikt. Enkele winnaars waren: Sophie Otten, Tristan Murray, Miranda van Velzen, Sophie Otten, Natascha Wentink, Marco van Assouw & Soenanda Harylallsingh. Gefeliciteerd allemaal!

 

Winactie | 2 retourtickets naar een Europese bestemming t.w.v. €300,-

Bij deze winactie konden deelnemers 2 gratis retourtickets naar een Europese bestemming winnen ter waarde van €300,-. De deelnemers maakten kans op deze leuke prijs door VakantieDealz te volgen op Facebook, in de reacties te vertellen naar welke bestemming je dan zou willen & te vertellen wie je mee zou nemen als je de tickets zou winnen. De gelukkige winnares was Esmeralda van Sloten, nogmaals gefeliciteerd!

 

 

Winactie | Reisgids

In juli 2016 hebben wij onder de fans van VakantieDealz een onderzoek gehouden, waarbij de deelnemers een aantal leuke reisgidsen konden winnen. De winnaars van de actie waren: Nicolien van Wageningen, Lisanne Hofman, & Sharon Bastian.

 

Winactie | Complete stedentrip Barcelona voor 2 personen

Bij onze tweede winactie gaven we een complete stedentrip voor twee personen naar Barcelona weg. Een hele leuke prijs om te winnen. De gelukkige winnares was Amanda uit Breda!

 

Winactie | Zonnebril t.w.v. €150,-

Bij onze allereerste winactie gaven wij een toffe Ray-Ban zonnebril weg ter waarde van €150,- aan één van van de deelnemers aan onze enquête. De gelukkige winnares was Marielle Robbe, gefeliciteerd!

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.