Waterpret! Vakantiepark met subtropisch zwembad

TOP 10
vakantiepark met subtropisch zwembad
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Glij van de glijbaan, laat je meevoeren door de wildwaterbaan of dobber in het golfslagbad… Een vakantiepark met subtropisch zwembad blijft leuk! In Nederland is er één vakantieparken keten die bekend staat om de subtropische zwemparadijzen; Center Parcs. Maar ook Landal GreenParks heeft 2 vakantieparken met een subtropisch zwembad. Benieuwd naar onze top 10? Lees dan snel verder!

 

Top 10 vakantieparken met subtropisch zwembad (NL)

Een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs is leuk voor jong en oud. En of het nu met bakken uit de hemel komt of buiten 30 graden is… Een duik nemen in het subtropisch zwembad kan altijd! Terwijl de kids zich uitleven op de glijbanen en in de wildwaterbaan, kunnen jullie tot rust komen in het bubbelbad. Maar wat zijn nou de leukste vakantieparken in Nederland met een subtropisch zwemparadijs? Om jullie een handje te helpen hebben we hieronder een Top 10 vakantieparken met subtropisch zwembad gemaakt. Welk park is jouw favoriet?

 

1. Center Parcs De Eemhof – Flevoland

vakantiepark met subtropisch zwembad vakantiepark met subtropisch zwembad

Wat ons betreft is het vakantiepark met het gaafste subtropisch zwembad: Center Parcs De Eemhof! Dit vakantiepark, gelegen in Flevoland, heeft een gigantisch subtropisch zwemparadijs met maar liefst 5 glijbanen, een wildwaterbaan, een golfslagbad, een surfsimulator en met Discover Scuba kun je zelfs leren duiken in het zwembad. Klinkt dat niet vet?

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs De Eemhof

 

2. Center Parcs Het Heijderbos – Limburg

vakantiepark met subtropisch zwembad vakantiepark met subtropisch zwembad

Ook bij Center Parcs Het Heijderbos kun je je helemaal uitleven in het subtropisch zwemparadijs. Dit vakantiepark heeft zelfs de snelste wildwaterbaan van Center Parcs! Ook wordt er in de zomer van 2021 een splinternieuwe glijbaan geopend: de Duo Racer glijbaan. Op deze dubbele glijbaan daag je je tegenstander uit om de snelste tijd neer te zetten, terwijl jullie door de palmbomen van de glijbaan suizen…

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs Het Heijderbos

 

3. Center Parcs De Huttenheugte – Drenthe

vakantiepark met subtropisch zwembad vakantiepark met subtropisch zwembad

Houd jij wel van een beetje actie? Dan zal de razendsnelle wildwaterbaan van Center Parcs De Huttenheugte je niet teleurstellen! Ook is er een golfslagbad, een 25-meter bad, een buitenbad en zijn er meerdere glijbanen, bubbelbaden en sauna’s. Voor ieder wat wils dus!

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs De Huttenheugte

 

4. Center Parcs Het Meerdal – Limburg

vakantiepark met subtropisch zwembad vakantiepark met subtropisch zwembad

Het subtropisch zwembad van Center Parcs Het Meerdal is leuk voor jong en oud. Zo heb je hier maar liefst 103 meter aan glijbanen, een golfslagbad, een wildwaterbaan en kun je er heerlijk relaxen in het kruidenbad of in één van de bubbelbaden. Is het mooi weer? Geniet dan van de zon op de ligweide bij het buitenbad!

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs Het Meerdal

 

5. Center Parcs Port Zélande – Zuid-Holland

vakantiepark met subtropisch zwembad vakantiepark met subtropisch zwembad

Het subtropisch zwembad bij Center Parcs Port Zélande is onlangs vernieuwd, waardoor alles er weer fris en op en top tropisch uitziet! En dat is nog niet alles… De Aqua Mundo is namelijk ook groter geworden! Er is een enorme waterspeeltuin voor de kids, een Turbo Tunnel glijbaan en een wildwaterbaan.

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs Port Zélande

 

6. Landal Het Vennenbos – Brabant

vakantiepark met subtropisch zwembad

Een snelle Wild Wave super slide glijbaan, een lazy river, een golfslagbad, watersproeiers van Surfers Splash Bay en de Wakiki White Water Creek… In het subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos is genoeg te beleven! Landal Het Vennenbos is overigens één van de weinige Landal parken met zo’n uitgebreid zwemparadijs.

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Landal Het Vennenbos

 

7. Center Parcs De Kempervennen – Brabant

vakantiepark met subtropisch zwembad vakantiepark met subtropisch zwembad

In het gigantische subtropisch zwembad van vakantiepark Center Parcs De Kempervennen zul je je nooit vervelen… Zo is er een wildwaterbaan met een kolkende stroming voor de snelheidsduivels, 2 glijbanen én er is een speciaal Leven in Zee-bad, waar je kleurrijke, exotische vissen kunt zien. Gaaf toch?

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs De Kempervennen

 

8. Landal De Lommerbergen – Limburg

vakantiepark met subtropisch zwembad

Beleef eindeloos veel zwemplezier in het subtropisch zwembad van vakantiepark Landal De Lommerbergen! Er is een razendsnelle glijbaan, een golfslagbad, een Kids Junglebad en nog veel meer… Neem jij hier binnenkort een duik?

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Landal De Lommerbergen

 

9. Center Parcs Park Zandvoort – Noord-Holland

vakantiepark met subtropisch zwembad

Op nummer 9 in onze Top 10 leukste vakantieparken met subtropisch zwembad staat Center Parcs Park Zandvoort. Dit zwembad heeft namelijk iets wat alle andere zwembaden niet hebben: een Aqua Cinema! Je kunt hier dus film kijken in het water, hoe tof is dat? Ook is er een 25-meterbad, een wildwaterbaan en zijn er 2 glijbanen.

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs Park Zandvoort

 

10. Center Parcs Limburgse Peel – Limburg

vakantiepark met subtropisch zwembad vakantiepark met subtropisch zwembad

Zo zwemmend tussen de palmbomen voelt het bijna aan alsof je op een Caribisch eiland bent beland… In het subtropisch zwembad van Center Parcs De Limburgse Peel vind je o.a. een golfslagbad, een interactieve glijbaan, een buitenbad en een ligweide waar je van de zon kunt genieten.

> Lees hier meer over het subtropisch zwembad van Center Parcs Limburgse Peel

 

Dit was onze vakantiepark met subtropisch zwembad Top 10. Wist je dat wij iedere dag voor je op zoek gaan naar de beste Center Parcs aanbiedingen & Landal kortingen? Handig om in te gaten te houden dus!

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.