Malediven strand

Malediven strand

Wie heeft er niet eens over gedroomd? Een parelwit Malediven strand met palmbomen, een azuurblauwe lagune en natuurlijk de tropische temperaturen. Deze droom kan werkelijkheid worden! De eilandengroep heeft 1200 verschillende eilanden, dus ook erg veel prachtige Malediven stranden. Ongeveer 200 eilanden zijn bewoond en 88 eilanden bestaan enkel uit een resort. Zie jij je al liggen op een Malediven strand? Wij hebben de mooiste stranden van de Malediven verzameld!

Kuredu Island
Kuredu Island is één van de grotere eilanden van de Malediven en heeft daarnaast één van de mooiste Malediven stranden! Kuredu Island heeft maar liefst drie kilometer aan bountystranden waar je heerlijk in de zon kunt genieten. Ook het water rondom het eiland is prachtig voor duiken en snorkelen. In het water zijn onder andere tropische vissen, twee scheepswrakken en verschillende grotten te vinden. Dit Malediven strand behoort bij het gelijknamige resort ‘Kuredu Island'. Wil je meer informatie over dit Malediven strand of het resort? Kijk dan op de pagina van Kuredu Island.

Cocoa Island
Cocoa Island is misschien wel één van de meest unieke stranden in de Indische Oceaan. Vanaf het eiland is het Malediven strand heel vlak aflopend, zodat wanneer je de zee inloopt je meters kan lopen zonder kopje onder te gaan. Het strand van Cocoa Island is dus ideaal voor wandelaars! Ook hier is het zeewater rondom het eiland weer perfect voor een duik. Je spot er onder andere zeeschildpadden, tropische vissen en koraal! We hoeven je niet meer te overtuigen dat dit Malediven strand een must see is, toch?

Ihuru Island
Wanneer je een foto van de Malediven ziet, zal het vaak dit eiland (en Malediven strand) zijn. Ihuru Island heeft de vorm van een perfect rondje en is erg groen door de tropische palmbomen. Op dit kleine eilandje is een klein, maar fijn strand met een prachtig uitzicht over het blauwe zeewater. De onderwaterwereld rondom het Malediven strand van Ihuru Island is een paradijs voor duikers en snorkelaars. Rondom het eiland kun je fantastische riffen en zeeschildpadden ontdekken.

Strand Malediven
altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter