Vliegtijd Malediven

Hoe lang is het vliegen naar de Malediven?
vliegtijd malediven
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Hoe lang vliegen naar de Malediven?

De vliegtijd Malediven vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de internationale luchthaven Malé Malediven hangt af van waar de tussenstop plaatsvindt. Helaas zijn er geen rechtstreekse vluchten vanaf Nederland meer mogelijk naar de Malediven. Benieuwd naar de verschillende vluchten en reistijden? Hieronder vind je de kortste vliegtijden vanaf o.a. Amsterdam, Dusseldorf en Brussel. Tip: kijk ook eens naar al onze vakantie deals en laat je inspireren voor nog veel meer lekkere bestemmingen.

> Bekijk alle vluchten en verblijven naar de Malediven

Actuele Malediven vakantie deals

> Super pakketreis aanbiedingen bij TUI

> Kijk hier voor meer luxe vakantie aanbiedingen in binnen- en buitenland!

Kortste vliegtijd Amsterdam (Schiphol) – Malediven (Malé)

Benieuwd naar de Malediven vliegtijd vanaf Amsterdam? Let op: de Malediven vliegtijd is niet hetzelfde als de Malediven reistijd. Helaas zijn er geen directe vluchten meer mogelijk naar de Malediven. Waardoor je minimaal één tussenstop en maximaal drie tussenstops hebt. Dit kan veel invloed hebben op de totale Malediven reistijd. De vliegduur Amsterdam – Malediven met één tussenstop duurt 13 tot 14 uur en de vliegduur van Amsterdam naar de Malediven met twee tot drie tussenstops kan lopen tot 20 uur! Wil je zo snel mogelijk op bestemming zijn, let dan goed op bij je boeking. Je zult in ieder geval een tussenlanding maken in het Midden-Oosten. Hou er rekening mee dat wanneer je aankomt op de internationale luchthaven Malé, je ook nog een (korte) reis moet maken naar je Malediven resort. Deze reis wordt gedaan door middel van een binnenlandse vlucht, een speedboot of een watervliegtuig.

Populaire luchtvaartmaatschappijen richting de Malediven

> Emirates
> KLM
> Turkish Airlines
> Etihad Airways
> Qatar Airways

vliegtijd malediven

Kortste vliegtijd Brussel Internationaal – Malediven

Vanaf Brussel is de vliegtijd naar de Malediven over het algemeen iets langer dan vanaf Amsterdam, ongeveer 13,5 tot 15,5 uur met 1 tussenstop. Vanaf Amsterdam is het dus gemiddeld genomen minder lang vliegen naar de  Malediven dan vanaf Brussel.

Kortste vliegtijd Düsseldorf – Malediven

Vanaf Düsseldorf bedraagt de vliegtijd naar de Malediven ongeveer 13 tot 14 uur. Dit is dus vergelijkbaar met hoe lang het vliegen is naar de Malediven vanaf Amsterdam.

Meer Malediven informatie

> Alle actuele Malediven vakantie aanbiedingen

> Malediven Last Minutes

> All Inclusives op de Malediven

> Bekijk meer reisinformatie over de Malediven bij TUI


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.