Sri Lanka en de Malediven

 

Sri Lanka en Malediven combinatie

 

Op slechts twee uur vliegen van Malediven ligt het prachtige land Sri Lanka. Door de korte afstand tussen de twee landen zijn er veel toeristen die combinatie reis maken. De ontzettende verscheidenheid in cultuur en landschap zorgt ervoor dat deze twee bestemmingen een grote aanvulling op elkaar zijn. Je kunt op verschillende manieren een combinatie maken tussen de Malediven en Sri Lanka. Dit kunnen jullie bijvoorbeeld doen door een rondreis of het boeken van twee resorts en vluchten.

> Meer Malediven vakantie

> Meer Sri Lanka vakantie

 

Vakantie Sri Lanka Malediven

 

Ten noorden van de Malediven ligt het ‘gezegende eiland’ Sri Lanka. Het land heeft een rijke boeddhistische geschiedenis, prachtige natuur en langgerekte stranden. De hoofdstad van Sri Lanka is Colombo, waar ook de luchthaven van Sri Lanka is.

Een vakantie of rondreis Sri Lanka is goed te combineren met een vakantie Malediven. Je kunt kiezen voor een rondreis Sri Lanka Malediven of een vakantie Sri Lanka Malediven, of ook daar een combinatie van. 

Sri Lanka Malediven

Sri Lanka

Ten noorden van de Malediven ligt het ‘gezegende eiland’ Sri Lanka. Het land heeft een rijke boeddhistische geschiedenis, prachtige natuur en langgerekte stranden. De hoofdstad van Sri Lanka is Colombo, waar ook de luchthaven van Sri Lanka is.

 

Bezienswaardigheden Sri Lanka

 

Door de rijke geschiedenis van het land zijn er veel bezienswaardigheden. Ook is het eiland de perfecte bestemming voor de natuurliefhebber. Dit zijn de bezienswaardigheden die je niet mag missen:

Gouden tempel van Dambulla
In deze gouden tempel is de grootste gouden boeddha ter wereld te bewonderen. Daarnaast zijn hier talloze grotten met schatten, beelden en schilderingen uit de geschiedenis van Sri Lanka.
Heilige stad Anuradhapura
Anuradhapura is de oude hoofdstad van Sri Lanka en heeft een tal van ruïnes, kloosters en indrukwekkende meren.

Rondreis Sri Lanka en Malediven

De meeste rondreizen beginnen op het prachtige Sri Lanka. Vanaf de luchthaven pak je de huurauto en trek je het hele eiland door. Ontdek de prachtige natuur en de kuststroken van Sri Lanka. Een hoogtepunt van jullie rondreis door Sri Lanka is het maken van een jeepsafari. Tijdens deze safari gaan jullie op avontuur naar de olifanten en andere mooie dieren.

Na dit eerste actieve deel van de rondreis is het tijd voor ontspanning en luxe. Jullie vliegen door naar de internationale luchthaven van de Malediven, Malé, om vanuit daar te vertrekken naar een luxe All Inclusive Resort. Relax op het strand of maak een indrukwekkende duik in het huisrif van het resort…

Een vakantie Sri Lanka en Malediven is een perfecte combinatie voor liefhebbers van cultuur, natuur, luxe en natuurlijk ontspanning!

Sri Lanka

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter