Meeru Island Resort & Spa

R

Beoordeeld met een 9,0

Noord-Male Atol

Meeru Island Resort

Overnacht in een villa op palen in de zee, geniet van het prachtige uitzicht en beleef een fantastische vakantie bij Meeru Island Resort! Dit resort ligt op een privé eiland en heeft luxe faciliteiten en een top service… Ideaal voor een all inclusive vakantie op de Malediven!

Kamers & Verblijf Meeru Island Resort

Bij Meeru Island Resort & Spa zijn er vijf verschillende kamers te boeken. Dit is de ‘Garden' (tuinkamer), ‘Beachvilla' (strand villa), ‘Beachvilla Bubbelbad' (de strand villa met een eigen bubbelbad), ‘Water Villa' (huisje op palen in de zee) en de ‘Water Villa Hottub' (een huisje op palen in het water met een privé bubbelbad). De kamers zijn 50m2 (Garden) tot 85m2 (Beach Villa) groot en hebben luxe faciliteiten.

Meeru Island Resort All Inclusive

Bij Meeru Island Resort & Spa kun je verblijven op basis van Volpension (ontbijt, lunch, diner) en All Inclusive (ontbijt, lunch, diner, drankjes en snacks). Het meest luxe verblijf is op basis van all inclusive, jullie hoeven je namelijk nergens meer zorgen over te maken…

Eten & Drinken Meeru Island Resort

Bij Meeru Island Resort & Spa krijg je tijdens jullie verblijf heerlijk te eten en te drinken. Jullie kunnen dineren in twee a la carte restaurants en twee buffetrestaurants. Ook kunnen jullie de gehele dag door verkoelende drankjes halen bij één van de zes barren bij het resort (koffie, mineraalwater, thee, frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische drankjes). Ook is een dagelijkse high tea inbegrepen.

Sport & Ontspanning Meeru Island Resort

Het resort ligt op een privé eiland, dus ongeveer overal waar je kijkt zie je het paradijselijke strand… Daarnaast kunnen jullie ook ontspannen in de zwembaden, op het zonneterras en in de luxe wellness. Wanneer jullie graag sportief bezig zijn; ook dat is mogelijk bij Meeru Island Resort! Het resort heeft onder andere een fitness, tennisbanen en nog veel meer sportfaciliteiten!

Excursies Meeru Island Resort

Twee keer per dag vertrekt er een boot vanuit het resort op bootexcursie. Tijdens deze excursie kun je snorkelen en duiken rondom het eiland, waar erg veel te zien is! Daarnaast kunnen jullie ook gemakkelijk met de boot de andere eilanden in het Atol of van de Malediven ontdekken. 

Duiken & Snorkelen Meeru Island Resort

De Malediven staan niet alleen bekend om de prachtige stranden, maar ook om de indrukwekkende onderwaterwereld. Ook rondom Meeru Island Resort & Spa kun je fantastisch duiken. Ontdek de mooiste vissen, koraal en zelfs manta roggen en walvishaaien! Wil je meer informatie over duiken op de Malediven? Kijk dan hier!

Locatie Meeru Island Resort

Het resort ligt in het Noord-Male Atol op ongeveer 50 minuten varen vanaf het hoofdeiland Malé (waar ook de luchthaven zich bevindt). Vanuit de luchthaven zullen jullie per speedboot naar het resort gebracht worden.                                                                                                                                

Reviews & Beoordelingen Meeru Island Resort

In de reviews kunnen we lezen dat de gasten een geweldige vakantie hebben gehad bij Meeru Island Resort & Spa. Zo kunnen we onder andere lezen; “Een sprookjesachtige locatie”, “Een stukje paradijs” en “Prachtig en onvergetelijk”. 

Meeru Island Resort Spa

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter