Vakantie 27 / 28 april 2020

goedkope aanbiedingen voor in de meivakantie
Geschreven op:

De Meivakantie begint er bijna aan te komen, waardoor veel mensen lekker even een weekje naar de zon willen! Dit jaar begint voor veel kinderen de schoolvakantie op 27 of 28 april 2019. Dit is dan ook de datum waarop jullie met het hele gezin richting de zon kunnen vertrekken. Wij hebben op deze pagina de actuele aanbiedingen voor een vertrek op 27 april 2019 of 28 april 2019 verzameld.

 

Vakantie 27 april 2019 – meivakantie

Willen jullie op vrijdag 27 april 2019 vertrekken op vakantie? Wij hebben alle actuele vakantie aanbiedingen voor jullie verzameld:

 

Vakantie 28 april 2019 – meivakantie

Willen jullie op zaterdag 28 april 2019 vertrekken op vakantie? Wij hebben alle actuele vakantie aanbiedingen voor jullie verzameld:

 

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan voor een vakantie op 27 of 28 april 2019 (meivakantie)? In onze meivakantie categorie staan allerlei specifieke aanbiedingen voor een vertrek in de meivakantie 2019. Let wel op: deze aanbiedingen gaan vaak erg hard, dus wees er snel bij! OP = OP

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.