We mogen alweer een paar weken genieten van het nieuwe seizoen Temptation Island 2019. Ook dit seizoen belooft weer een spektakel te worden! We hebben al kunnen zien in welke prachtige villa's de verleiders, verleidsters en kandidaten dit jaar verblijven. Net zoals Temptation Island 2018, is ook dit seizoen opgenomen in het exotische Thailand. Benieuwd naar de exacte locatie en wil je de villa's eens beter bekijken? Lees dan snel verder!

 

Resorts Temptation Island 2019

Wij hebben voor jou uitgezocht in welke resorts de Temptation Island 2019 kandidaten dit seizoen verblijven! Het resort van zowel de mannen als de vrouwen bevindt zich op het bekende Koh Samui, Thailand. Nu zijn het alle twee niet de meest budgetproof accommodaties, maar mocht je op vakantie gaan naar Thailand kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op dit beruchte eiland…

Ze hebben dit jaar extra hun best gedaan om te voorkomen dat kandidaten een Jeremy 2.0 zouden uithalen en naar het andere resort willen rennen. Dan ben je namelijk wel even onderweg… De villa's liggen maar liefst 16 kilometer uit elkaar.

 

Resort mannen: Baan Asan

De mannen verblijven in het ultra luxe resort Baan Asan. En eerlijk is eerlijk, ze hadden het slechter kunnen treffen… Deze beeldschone villa ligt direct aan het strand en beschikt over een prachtig zwembad, heerlijke ligbedjes, een fitnessruimte en gratis WiFi. Daarnaast kunnen de heren & de verleidsters gebruik maken van een hypermoderne keuken. De villa heeft in totaal vijf slaapkamers, zes badkamers en biedt een slaapplek aan maximaal veertien personen.

Zelf een nachtje verblijven in Baan Asan? Begin maar alvast met sparen, want de kosten voor één overnachting liggen tussen de €1185,- en €2400,-…

> Nieuwsgierig? Bekijk hier de prijzen & alle foto's van het mannen resort in Temptation Island 2019

 

Toevallig zelf op zoek naar een vakantie in Thailand, maar kies je liever voor een budgetproof accommodatie? We hebben hier een aantal betaalbare, maar luxe alternatieven voor jullie gevonden:

 

 

Resort vrouwen: Villa Riva

De vrouwen verblijven dit seizoen in Villa Riva. Ook deze beeldschone villa ligt direct aan het strand en beschikt over een 32-meter lange (!) infinity pool, een 8-persoons bubbelbad, een bioscoopkamer, een tennisbaan, een fitnessruimte, gratis WiFi, een compleet uitgeruste keuken en meer. Daarnaast heeft deze villa een bar waar de vrouwen en verleiders wat alcoholische versnaperingen kunnen nuttigen.

Zelf een nachtje verblijven in Villa Riva? Villa Riva is een flink stuk duurder dan Baan Asan. De prijzen voor een overnachting lopen van €1580,- tot maar liefst €3865,-…

> Nieuwsgierig? Bekijk hier de prijzen & alle foto's van het vrouwen resort in Temptation Island 2019

 

Toevallig zelf op zoek naar een vakantie in Thailand, maar kies je liever voor een budgetproof accommodatie? We hebben hier een aantal betaalbare, maar luxe alternatieven voor jullie gevonden:

 

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter