Goedkope vakantie Canada

Wil je goedkoop naar Canada in 2023? Met Vakantie Dealz ontdek je eenvoudig super voordelige aanbiedingen richting Canada. Wat dacht je van een goedkope vakantie naar Vancouver, Montréal of Toronto? Of je nu op zoek bent naar een Last Minute, rondreis of een All Inclusive aanbieding, je ontdekt de goedkoopste Canada deals op VakantieDealz.

Goedkoop naar Canada? Bekijk direct vakantie aanbiedingen voor 2023 bij:

 

tui canada vakantie deals
de vakantiediscounter canada
FOX canada aanbiedingen
Sorry, geen berichten gevonden

Meer over goedkope vakanties naar Canada

Wil jij binnenkort een goedkope vakantie naar Canada boeken? Met Vakantie Dealz ontdek je eenvoudig super voordelige aanbiedingen richting Canada. Wat dacht je van een geweldige stedentrip naar de indrukwekkende stad Toronto? Daarnaast is Canada ook zeer geschikt voor een fantastische rondreis. Tijdens deze rondreis kun je zowel de natuur als de bruisende steden ontdekken. Een aantal hoogtepunten die jullie niet mogen missen zijn Montréal, Vancouver, Calgary, Banff National Park & Lake Huron. Of je nu op zoek bent naar een Last Minute of een All Inclusive aanbieding, je ontdekt de goedkoopste Canada (Noord Amerika) deals op Vakantie Dealz.

 

Informatie over Canada

Adembenemende natuur, bruisende steden en verschillende culturen... Canada hoort thuis bovenin jouw bucketlist! Canada is een land in Noord-Amerika en wordt begrenst door de Verenigde Staten en de Atlantische Oceaan. De hoofdstad, en tevens één van de populairste steden, van Canada is Ottawa. Leuk feitje: Canada is na Rusland het grootste land van de wereld... Genoeg om te ontdekken dus!

Canada bezienswaardigheden & hotspots

Als er een land veelzijdig is, is het Canada. Je kunt een rondreis maken langs de mooiste natuurparken, een stedentrip langs één of meerdere steden maken of natuurlijk beide combineren. 

De bekendste en populairste steden onder toeristen zijn Ottawa, Toronto, Vancouver, Montreal en Calgary. Eigenlijk zijn er het hele jaar door verschillende bezienswaardigheden in Canada te bezoeken. In de zomer zal alles bloeien en het is er natuurlijk lekker warm, maar in de winter kun je er weer erg goed wintersporten. Voor elke vakantieganger is Canada the place to be

Het klimaat & weer in Canada

Canada heeft verschillende klimaten. Het klimaat wat in het grootste deel van Canada voorkomt is het landklimaat. Andere klimaten die in het land voorkomen zijn het toendraklimaat, het hooggebergteklimaat en het zeeklimaat. 

De beste reistijd Canada

Eerder zeiden we natuurlijk dat je eigenlijk het hele jaar door naar Canada kunt reizen. Het ligt er alleen een beetje aan wat het doel van de reis is... Mocht je een rondreis door Canada gaan maken, wil je natuurlijk weinig neerslag en een fijne temperatuur (ook weer niet te warm). Daarom adviseren we voor een rondreis om tussen maart en oktober te reizen. 

Vliegvelden in Canada

Canada heeft zeer veel vliegvelden. Maar de vliegvelden waar de meeste toeristen (vanuit Europa) op vliegen zijn:

  1. Calgary International Airport
  2. Vancouver International Airport
  3. Montreal Saint-Hubert Longueuil Airport
  4. Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport

Vliegtijd Amsterdam - Canada

Afhankelijk van naar welk vliegveld in Canada je afreist, is de gemiddelde totale vliegtijd circa 8 uur.

Canada tijdsverschil

Canada heeft in verschillende tijdzones. Het tijdsverschil tussen Amsterdam en Vancouver is 9 uur. Het is in Vancouver altijd 9 uur vroeger dan in Nederland. 

Canada geld & valuta

In Canada wordt er betaald met de Canadese Dollar (CAD).

Canada paspoort- en visum verplichtingen

Op het gebied van reisdocumenten moet je beschikken over een paspoort dat nog minimaal 1 dag geldig is na vertrek uit Canada. Echter wordt er aanbevolen er voor te zorgen dat het paspoort na vertrek nog 6 maanden geldig is. Daarnaast moet er een visum (ETA) aangevraagd worden, dit visum zal 5 jaar geldig zijn vanaf de datum van uitgifte. 

Inentingen en vaccinaties Canada

Voor een vakantie naar Canada heb je geen inentingen en/ of vaccinaties nodig. Wanneer je vanuit een land komt waar gele koorts voorkomt, is in sommige gevallen wel een vaccinatie tegen gele koorts nodig.

 

VakantieDealz Voordelen

❯ Elke dag reisinspiratie
❯ Bekende & betrouwbare aanbieders
❯ Alleen goed beoordeelde hotels
❯ Makkelijk besparen op je vakantie

Mis nooit meer een deal

Wat is je budget?

Ik zoek deals met vertrek:

Goedkope zonvakantie deals per vertrekmaand

Ben je op zoek naar een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen? Bekijk alle last minute vakanties of onze pagina’s met zonvakanties per vertrekmaand & schoolvakantie:

Juni 2023
Juli 2023