Gezien op TikTok: complete vakanties onder de €300,-

Bekijk ze hier!
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Zo zie je maar weer… Een complete vakantie hoeft niet duur te zijn! Wij hebben de beste koopjes voor je verzameld op TikTok! Let wel op, de prijzen kunnen elk moment veranderen. Dit zijn de goedkoopste deals gespot op 29 november 2022, OP=OP.

1. Sardinië

Prijs: €259,- per persoon
Goedkoopste data: 12 – 19 april 2023
> Bekijk deze goedkope deal

2. Mallorca

Prijs: €288,- per persoon
Goedkoopste data: 12 – 19 april 2023
> Bekijk deze goedkope deal

3. Algarve

Prijs: €169,- per persoon
Goedkoopste data: 2 – 9 december 2022
> Bekijk deze goedkope deal

4. Kreta

Prijs: €256,- per persoon
Goedkoopste data: 5 – 12 mei 2023
> Bekijk deze goedkope deal

5. Gran Canaria

Prijs: €261,- per persoon
Goedkoopste data: 20 – 27 juni 2023
> Bekijk deze goedkope deal

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.