Efteling Black Friday 2023

Kinderen GRATIS entree kaartje
Geschreven op:

Eén van de leukste pretparken van Nederland is natuurlijk de sprookjesachtige Efteling! Willen jullie goedkoop naar de Efteling? Koop dan tijdens Black Friday 2023 online je tickets. Zo krijg je voor elke leeftijd korting op de reguliere prijs (als je die aan de kassa zou kopen bij de Efteling zelf) en daarnaast mogen kinderen tot en met drie jaar gratis mee naar binnen.

| Bekijk direct alle Efteling Black Friday deals |

 

Efteling Black Friday 2023 – korting op je entreeticket

Wist je dat wanneer je online je entreeticket voor Efteling koopt, je profiteert van extra korting? De tarieven voor jullie Efteling tickets zijn namelijk een stuk lager dan de normale tarieven wanneer je aan de kassa zelf een kaartje koopt. Daarnaast mogen kinderen tot en met drie jaar oud gratis naar binnen! Benieuwd naar de Black Friday Efteling prijzen? Check ze hier:

  • Entreeticket: ipv €38,- nu €36,- per stuk
  • Kinderen t/m 3 jaar oud: gratis
  • Groepen vanaf 20 personen: vanaf €33,- per stuk

> Bekijk direct alle Black Friday tarieven bij de Efteling

 

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.