Wigwam.travel kortingscode 2018

exclusief €30,- korting op alles!
Geschreven op:

Ben jij van plan om een heerlijke vakantie te boeken bij Wigwam.travel? Wij hebben een exclusieve Wigwam kortingscode die we met jullie mogen delen! Wigwam.travel heeft veel soorten vakanties zoals; stedentrips, zonvakanties en verre reizen. Kies bijvoorbeeld voor een weekendje Barcelona, een heerlijke getaway naar een Grieks eiland of een prachtige reis naar Bali…

Korting: €30,- korting op alle reizen
Kortingscode: DEALZ92018 (klik om te gebruiken)

 

 

Deze Wigwam kortingscode is geldig tot en met 30 september 2018 en geldig op alle reizen van Wigwam.travel.

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.