Vrijstaande boerderij (8p) met 34% korting

Landal Hof van Saksen
Geschreven op:

Houd jullie agenda’s volgende week maar vrij! Jullie boeken nu een midweek naar Landal Hof van Saksen in het prachtige Drenthe met maar liefst 34% korting. Deze goedkope deal is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een boerderij voor (maximaal) 8 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in januari 2023.

 

Landal Hof van Saksen – Nooitgedacht, Drenthe

 

Midden in de prachtige Drentse natuur vinden jullie dit gezellige familiepark. De vrijstaande boerderij waarin jullie verblijven beschikt onder andere over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een sauna & bubbelbad. Geen zin om zelf te koken? Geniet van een hapje & drankje in één van de restaurants of maak gebruik van de take-away mogelijkheden. Voor een dagje pret kunnen jullie terecht in het zwemparadijs met maar liefst 4 indoor waterglijbanen!

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe deal bij Landal

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.