Vier Oud & Nieuw in de Efteling

Incl. 4* hotel + ontbijt voor €94,-
Geschreven op:

Nog geen plannen voor Oud & Nieuw dit jaar? Dan hebben wij een superleuke deal gespot! Boek nu een Oud & Nieuw arrangement naar de Efteling voor slechts €94,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief:

  • 1x overnachten in een 4* hotel
  • 1x uitgebreid ontbijt
  • Entree voor het Oud & Nieuw feest in de Efteling (t.w.v. €45)

Deze deal is alleen beschikbaar voor een verblijf van 31 december op 1 januari. Er komt eenmalig per boeking €14,50 aan boekingskosten bij.

>> Bekijk dit speciale Oud & Nieuw arrangement bij de Voordeeluitjes

Oud & Nieuw Efteling arrangement – Hotel de Korenbeurs

 

Zin in gezelligheid en een bruisende avond voor jong en oud? Op 31 december van 19.00 – 01.00 uur geeft de Efteling een betoverend feest met winterse attracties, muzikaal entertainment en een vuurwerkshow. Na afloop overnachten jullie in het goed beoordeelde Hotel de Korenbeurs. ’s Ochtends beginnen jullie de dag met een heerlijk ontbijtje… Als dat geen leuke jaarwisseling wordt!

 

>> Bekijk dit speciale Oud & Nieuw arrangement bij de Voordeeluitjes

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.