Breng jij de komende tijd veel thuis door? En wil je toch een beetje dat vakantiegevoel creëren? Goed nieuws! Met wat simpele tips & tricks tover jij je huis binnen no time om in een waar vakantieoord. Wij presenteren je: 5 manieren hoe je de vakantie in huis kunt brengen (zowel bij goed als slecht weer).

 

Goed weer? Ga lekker picknicken in je eigen tuin (of balkon)

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat we (hopelijk) steeds vaker kunnen genieten van aangename temperaturen en die heerlijke voorjaarszon. En dit soort momenten breng je natuurlijk in je tuin of op je balkon door. Maar hoe zorg je nou voor dat échte vakantiegevoel? Simpel! Leg een kleed neer, verzamel allerlei lekkere dingen en organiseer een picknick in eigen tuin. Ook erg leuk om met kinderen te doen! Ben je alleen? Hang een hangmat op en pak er een goed boek bij. Een zomers muziekje op de achtergrond en voilà!

 

Ga alvast op jacht naar je zomer garderobe

Zit het weer even niet mee? Ook dan zijn er genoeg dingen te bedenken om de vakantie in huis te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het inslaan van je zomer garderobe? Struin het internet af op zoek naar leuke zomerkleding & zwemkleding en je komt vanzelf in de vakantiestemming! Enkele leuke webshops hiervoor zijn: ASOS, Zalando, H&M, Zara en About You.

 

Maak een fotoboek van je vorige vakantie(s)

Er is niets leuker dan oude foto's van vorige vakanties terugkijken. Maar het is toch anders om ze op je telefoon of laptop te bekijken dan in het echt… De oplossing? Verzamel je leukste vakantiefoto's en ontwerp je eigen fotoboek! Er zijn diverse websites waarop je de leukste fotoboeken in elkaar kunt zetten, zoals HEMA, Albelli en Kruidvat. Veel websites hebben zelfs een optie die automatisch het fotoboek voor je indeelt.

 

Houd een wellness dagje thuis

Geen luxe SPA-vakantie dit jaar? Geen probleem! Ook thuis kun je weer helemaal zen worden… Zet je telefoon en laptop uit, zorg voor een rustgevend achtergrondmuziekje en laat het bad maar vollopen. Verzamel je lekkerste maskertjes, scrubs en oliën en geniet van een welverdiend middagje rust. En zeg nou zelf: het is toch stiekem ook wel fijn dat je hiervoor de deur niet uit hoeft?

 

Doe alvast inspiratie op voor je volgende vakantie

Dat je nu thuis zit betekent niet dat je niet mag dromen over je volgende vakantie… En wanneer het aankomt op inspiratie is Pinterest je beste vriend! Dit populaire platform staat vol met prachtige plaatjes, must visit bestemmingen en de leukste tips. Hier kun je jezelf best een paar uurtjes mee vermaken… Wordt het een bounty bestemming in Europa of een tropisch oord aan de andere kant van de wereld?

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter