5 manieren om de vakantie in huis te brengen

Bij goed én slecht weer
Rosa-Lee Deiman
Rosa-Lee - Reisspecialist

Breng jij de komende tijd veel thuis door? En wil je toch een beetje dat vakantiegevoel creëren? Goed nieuws! Met wat simpele tips & tricks tover jij je huis binnen no time om in een waar vakantieoord. Wij presenteren je: 5 manieren hoe je de vakantie in huis kunt brengen (zowel bij goed als slecht weer).

 

Goed weer? Ga lekker picknicken in je eigen tuin (of balkon)

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat we (hopelijk) steeds vaker kunnen genieten van aangename temperaturen en die heerlijke voorjaarszon. En dit soort momenten breng je natuurlijk in je tuin of op je balkon door. Maar hoe zorg je nou voor dat échte vakantiegevoel? Simpel! Leg een kleed neer, verzamel allerlei lekkere dingen en organiseer een picknick in eigen tuin. Ook erg leuk om met kinderen te doen! Ben je alleen? Hang een hangmat op en pak er een goed boek bij. Een zomers muziekje op de achtergrond en voilà!

 

Ga alvast op jacht naar je zomer garderobe

Zit het weer even niet mee? Ook dan zijn er genoeg dingen te bedenken om de vakantie in huis te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het inslaan van je zomer garderobe? Struin het internet af op zoek naar leuke zomerkleding & zwemkleding en je komt vanzelf in de vakantiestemming! Enkele leuke webshops hiervoor zijn: ASOS, Zalando, H&M, Zara en About You.

 

Maak een fotoboek van je vorige vakantie(s)

Er is niets leuker dan oude foto’s van vorige vakanties terugkijken. Maar het is toch anders om ze op je telefoon of laptop te bekijken dan in het echt… De oplossing? Verzamel je leukste vakantiefoto’s en ontwerp je eigen fotoboek! Er zijn diverse websites waarop je de leukste fotoboeken in elkaar kunt zetten, zoals HEMA, Albelli en Kruidvat. Veel websites hebben zelfs een optie die automatisch het fotoboek voor je indeelt.

 

Houd een wellness dagje thuis

Geen luxe SPA-vakantie dit jaar? Geen probleem! Ook thuis kun je weer helemaal zen worden… Zet je telefoon en laptop uit, zorg voor een rustgevend achtergrondmuziekje en laat het bad maar vollopen. Verzamel je lekkerste maskertjes, scrubs en oliën en geniet van een welverdiend middagje rust. En zeg nou zelf: het is toch stiekem ook wel fijn dat je hiervoor de deur niet uit hoeft?

 

Doe alvast inspiratie op voor je volgende vakantie

Dat je nu thuis zit betekent niet dat je niet mag dromen over je volgende vakantie… En wanneer het aankomt op inspiratie is Pinterest je beste vriend! Dit populaire platform staat vol met prachtige plaatjes, must visit bestemmingen en de leukste tips. Hier kun je jezelf best een paar uurtjes mee vermaken… Wordt het een bounty bestemming in Europa of een tropisch oord aan de andere kant van de wereld?

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Laat je inspireren door onze reisspecialisten

Laat je inspireren door onze reisspecialisten Laat je nog meer inspireren op ons blog

Zo werkt vakantiedealz

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.