TUI fly sale: retourtjes Curacao €379,-

last minute aanbieding
Strand klein Curacao
Geschreven op:

Goedkoop naar zon, zee & strand op Curacao? Wij hebben de IDEALE deal voor jullie gevonden! TUI heeft namelijk tijdelijk de vliegtickets flink in de sale gegooid… Zo boek je een retourtje naar Curacao al voor slechts €379,- per persoon. Deze goedkope deal is op basis van jullie vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Jullie vliegen met een directe verbinding naar Bon Bini Curacao!

Vanaf dan kan jullie vakantie beginnen… Ga lekker relaxen op het bounty strand van de Grote Knip, snorkel bij Playa Piskado en ontbijt bij één van de vele heerlijke restaurantjes… Eén ding weten we zeker; op Curacao gaan jullie ultiem genieten van een welverdiende vakantie!

De goedkoopste vertrekdata zijn eind november 2018, maar ook de vertrekdata voor december zijn nu extra goedkoop. Er komt eenmalig per boeking €15,- aan boekingskosten bij.

 

>> Bekijk deze goedkope Curacao aanbieding bij TUI

 

 


Beste deals voor jou

Beste deals voor jou Bekijk alle deals

Veelgestelde vragen

  • Voor alle deals die wij spotten geldt OP=OP. Helaas kunnen wij niet in de boekingssystemen van reisorganisaties kijken, waardoor we geen idee hebben wat het actuele aantal beschikbare opties voor die prijs is. Is de prijs hoger geworden of de vakantie uitverkocht? Dan is iemand je helaas voor geweest.

  • Wij stellen onszelf altijd de vraag: zou je hier zelf willen verblijven? Is het antwoord ‘ja’? Dan promoten we dit hotel graag op de site. Daarnaast houden we er altijd rekening mee dat een hotel minimaal beoordeeld is met een 7.

  • De vanaf-prijs die wij communiceren, is op dat moment de laagste prijs voor de vakantie die je voor je ziet. Dit is (in veel gevallen) voor één bepaalde vertrekdatum of vertrekperiode. Heb je andere wensen? Zoals een andere vertrekdatum, ander aantal dagen of een andere airport, dan kan het zijn dat de prijs verandert.

  • Dat ligt een beetje aan je definitie, maar strikt genomen niet. Vakantiedealz organiseert zelf geen reizen en bemiddelt hier ook niet in. Wij helpen je alleen de pareltjes te vinden tussen het enorme aanbod van allerlei reisorganisaties, zodat jij een goedkope vakantie kunt boeken. We zijn onafhankelijk en dus niet aangesloten bij specifieke reisorganisaties.